Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțează Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Designerul face, în sfârșit, lumină

Divorțează Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Designerul face, în sfârșit, lumină
Zvonurile cum că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează există de peste doi ani, însă recent s-au adâncit. Iată că acum designerul a făcut lumină în ceea ce privește zvonurile.

Primele știri care anunțau că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează au apărut în urmă cu peste doi ani. Nu s-a produs nicio despărțire și cei doi au continuat să-și crească cei doi copii împreună și au încetat să tot dezmintă informațiile din media fiindcă au văzut că nu-s crezuți.

Anul trecut în septembrie însă, zvonurile au revenit, căci designerul fusese văzut în club în Mamaia, singur. Presa a speculat atunci că situația nu era normală și că urma despărțirea. Alina Sorescu însă a pus atunci capăt zvonurilor. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”.

Alexandru Ciucu, prins de paparazzi cu o blondă misterioasă. Divorțează de Alina Sorescu?

Iată că situația s-a complicat zilele trecute, când paparazzi l-au prins pe Alexandru Ciucu în compania unei blonde, la ceas de seară. Conform relatărilor Spy News, designerul a vrut să meargă cu domnișoara în cauză la restaurant, însă acestea era închis. Până la urmă, cei doi ar fi cumpărat produse de patiserie și ar fi mers acasă la blondă, de unde Alexandru ar fi  plecat două ore mai târziu. 

Din nou speculațiile au fost la ordinea zilei, însă Alexandru Ciucu a tranșat problema. ”Nu se pune problema de așa ceva!”, a declarat designerul pentru redacția.ro, care a luat legătura cu el. Totuși, soțul cântăreței nu a comentat și ieșirea în oraș cu blonda misterioasă, astfel că întrebările și dubiile continuă să curgă, până la proba contrarie. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt de 11 ani căsătoriţi și au două fetițe: Carolina și Raisa. Și-au unit destinele pe 12 septembrie 2010. Alexandru Ciucu are un rol important pentru Familia Regală. El se ocupă de costumele membrilor Casei Regale a României.

Foto: Facebook

Dolly Parton, despre motivul pentru care e mereu zâmbitoare: „E de la Botox”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre