Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a rămas fără card. Cine i l-a luat și de ce

Dorian Popa a rămas fără card. Cine i l-a luat și de ce
Dorian Popa a rămas fără card și s-a plâns pe Instagram, acolo unde a dezvăluit toată situația. Banii din contul artistului au dispărut, iar motivul este unul fabulos.

Dorian Popa câștigă o avere din YouTube, dar și din celelalte proiecte pe care le are. Artistul nu s-a ferit să recunoască ce sume încasează în conturi în fiecare lună. „Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian. Se pare că aceste câștiguri nu au rămas deloc neobservate, căci acum Dorian Popa a rămas fără card, dar și fără o sumă consistentă care i-a dispărut din cont ca prin magie. 

Există, bineînțeles, o explicație logică pentru această situație. Iar Dorian a dezvăluit totul pe Instagram, acolo unde s-a și plâns de altfel de toată tărășenia. Totul s-a petrecut în timp ce Dorian  era plecat din București. 

Dorian Popa a rămas fără card. I l-a luat Selly, care a mers la cumpărături de lux 

Dorian Popa a rămas fără card

Artistul a dezvăluit că el și vloggerul Selly au făcut schimb de carduri pentru 24 de ore. Astfel, Dorian a ales sa plece la Constanța și să se cazeze într-un penthouse de lux pe banii lui Selly. L-a însoțit, bineînțeles, Cheluțu, care se bucură de propria lui cameră în apartamentul scump pe care Dorian l-a ales. 

Pe partea cealaltă însă, Selly a hotărât să iasă la cumpărături de ceasuri. Astfel, vloggerul s-a gândit să îi facă o pagubă mare lui Dorian și s-a dus să-și cumpere un ceas scump, de la un brand de lux cunoscut, a cărui valoare sare de câteva mii de euro. „Când nu sunt banii tăi, parcă îți vine să-ți iei un ceas”, a mărturisit Selly pe Instagram. Dorian i-a dat replica imediat și l-a amenințat că îi golește și el contul. Rămâne de văzut ce pagube reciproce își vor provoca cei doi la finalul celor 24 de ore de „aventură”. 

Foto: Instagram 

Mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite. Două celebrități vin să gătească

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre