Simona Ionescu / Redactor Șef

Drake a mărturisit! Se „spovedește” la Kanye West despre păcatele făcute cu Kim Kardashian

Drake a mărturisit! Se „spovedește” la Kanye West despre păcatele făcute cu Kim Kardashian
Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite vedete în întreaga lume. Multe întâmplări din viața ei au creat controverse și au dat startul multor discuții aprinse pe internet. Divorțul de Kanye West este ultimul subiect care a stârnit întrebări tuturor internauților.

Drake a mărturisit! Se „spovedește” la Kanye West despre păcatele făcute cu Kim Kardashian. După ce s-a aflat că vedeta din Keeping Up With The Kardashians a depus actele de divorț, au apărut rapid numeroase zvonuri legate de motivul despărțirii.

Cele mai noi bârfe care circulă în mediul online îl au ca subiect pe Drake, spunând că artistul ar fi avut o aventură cu Kim Kardashian.

Drake alimentează zvonurile „aventurii” cu Kim Kardashian

Drake se „spovedește” la Kanye West despre păcatele făcute cu Kim Kardashian. Artistul a alimentat zvonurile care spun că ar fi avut o aventură cu Kim în versurile ultimului său single. Fanii cântărețului au pornit diverse discuții despre cei doi pe rețelele sociale.

Rapperul canadian, în vârstă de 34 de ani, a bătut un apropo vis-a-vis de colegul său muzician Kanye West. În noua sa piesă Wants and Needs, Drake a aruncat cuvinte urâte despre fostul partener al lui Kim Kardashian.

Se pare că artistul face referire la Kanye în cântec, afirmând în versurile sale: „Da, probabil ar trebui să leg o conexiune cu Yeezy, am nevoie de Iisus / Dar imediat ce am început să-mi mărturisesc păcatele, el nu mă crede”.

Drake și Kanye West au dispute de mai multă vreme

Cei doi rapperi au mai avut dispute în trecut, neînțelegerile lor provenind din anul 2018. Și se pare că Drake a făcut un pas mai departe de data aceasta cu cele mai recente versuri ale sale.

Nu pare să menționeze numele lui Kim în melodie, dar asta nu i-a împiedicat pe fani să speculeze despre zvonul de „aventură” care circulă pe internet.

„Cred că Drake făcea aluzie la relația sa cu Kim”, „Încearcă Drake să spună că a avut vreo legătură cu Kim K? Nu pot să cred”, „Lmaoo, știu că @kanyewest tocmai a auzit acest verse al lui @Drake dun noua melodie bruh. @KimKardashian a avut o încurcătură aici”, „De e nu vrea Drake doar să ne spună ce au făcut el și Kim Kardashian??”, au comentat fanii pe rețelele sociale. 

Kiki îl iubește pe Drake?

Rapperul a dat de înțeles că a avut o relație cu Kim Kardashian în trecut, în piesa sa din 2018, „In my feelings”.

Drake întreabă în repetate rânduri „Kiki, mă iubești?”, în piesa respectivă. Fanii întrebându-se la acea vreme dacă este vorba despre Kim Kardashian, deoarece surorile superstarului au poreclit-o Kiki.

Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Divorțul nu a doborât-o, ba din contră

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre