Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducesa fără fițe. Cât costă adidașii lui Kate Middleton

Ducesa fără fițe. Cât costă adidașii lui Kate Middleton
Kate Middleton s-a făcut remarcată încă de la începutul aparițiilor ei publice pentru ținutele accesibile și ieftine. Ducesa de Cambridge nu are nicio problemă să se îmbrace în haine de la H&M, Mark & Spencer și de la alte branduri deloc costisitoare.

Dacă ar fi să i  se dea o nouă poreclă, i s-ar putea spune lejer Ducesa fără fițe. Kate Middleton poartă de ani de zile aceeași pereche de cizme înalte când face vizite oficiale sau iese cu copiii săi în natură. A investit mai de mult în ele și le folosește. Acum, ducesa iese din nou în evidență cu o pereche de pantofi sport pe care și-i permite oricine.

Săptămâna aceasta, Kate Middleton a fost surprinsă trecând pe la Muzeul de Istorie Naturală din Londra pentru a afla despre noul său proiect Urban Nature. Acesta îi ajută pe cetățenii locali să se reconecteze cu natura. Și îi învață modalități de a fi mai sustenabili în viața de zi cu zi.

Ducesa de Cambridge, în mod natural, s-a îmbrăcat pentru această ocazie, deosebit de simplu. Ea a încălțat o pereche de sneakers din materiale organice, care au o perspectivă ecologică. Și care, mai mult decât atât, se vând la un preț accesibil, scrie Vogue. com.

Ducesa fără fițe

Pentru eveniment, Middleton a ieșit încălțată în adidași de piele Veja’s Esplar. O pereche se vinde cu numai 130 de dolari. Este un preț similar cu aproape orice altă încălțăminte sport din piele de la brandurile cunoscute ( Puma, Nike, Adidas). Prețul e chiar mai mic decât al anumitor modele de la brandurile menționate.

Adidașii aceștia sunt fabricați etic în Brazilia. Partea superioară este fabricată din piele și bumbac organic, în timp ce tălpile groase provin din cauciuc recoltat în mod durabil din pădurea tropicală amazoniană și sunt realizate, de asemenea, cu trestie de zahăr și EVA reciclat (acetat de etilen vinil). Căptușeala interioară este, de asemenea, fabricată din bumbac organic și sticle de plastic reciclate.

Pentru un aspect mai rafinat, casual, Middleton a asociat adidașii cu un blazer roz Chloé, un top alb Ralph Lauren, blugi clasici albaștri și bijuterii aurii. Dacă vă plac adidașii ei, îi puteți achiziționa aici.

Sursa foto: Instagram

Ce face Denisa Despa, obligatoriu, în fiecare miercuri. Nimeni nu se aștepta, dar vedeta a recunoscut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre