Simona Ionescu / Redactor Șef

El, un actor râvnit de multe femei. Soția, actriță, i-a impus o singură restricție lui Hugh Jackman

El, un actor râvnit de multe femei. Soția, actriță, i-a impus o singură restricție lui Hugh Jackman
La Hollywood poveștile de dragoste se țin lanț pe platouri și în afara lor. Nu de puține ori protagoniștilor li se aprind călcâiele unul după altul și tot atât de repede le trece pasiunea. Căsătoriile și divorțurile sunt la ordinea zilei, iar relațiile de cursă lungă sunt, mai degrabă rare.

Unul din cuplurile care are deja aproape trei decenii vechime îi are ca protagoniști pe starul de cinema Hugh Jackman și pe soția sa, actrița australiană Deborra-Lee Furness. Hugh si Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut, în timpul filmarilor pentru serialul TV „Correlli”.

„Ea este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat vreodată și e din ce în ce mai tare”, mărturisea vedeta „X-Men” la aniversarea lor de 21 de ani.

Cuplul s-a cunoscut pe platoul emisiunii australiane „Correlli” în 1995. S-au căsătorit doar 11 luni mai târziu, pe 11 aprilie 1996. După ce s-au mutat în SUA la începutul anilor 2000, au adoptat doi copii – fiul Oscar, acum în vârstă de 21 de ani, și fiica Ava, acum în vârstă de 16 ani.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness sunt căsătoriți de 27 de ani și au împreună doi copii adoptați

Hugh Michael Jackman este actor și producător australian, implicat în proiecte de film, teatru muzical și televiziune. Are 54 de ani, iar unul din rolurile sale l-a dus direct în Cartea Recordurilor. Actorul figurează în Guinness World Record pentru „cea mai lungă carieră ca personaj Marvel live-action”,  până când recordul său a fost depășit în 2021. A primit diverse distincții, printre care un Golden Globe Award, un Primetime Emmy Award, un Grammy Award și două Tony Awards, pe lângă nominalizările la un Oscar și un British Academy Film Award. Mai mult, în 2019, Jackman a fost numit Companion al Ordinului Australiei.

A decis că Hugh este dragostea vieții ei

Lumea se întreabă, și pe bună dreptate, ce ține așa sudat cuplul care e împreună de 27 de ani. Cu 13 ani mai vârstnică decât soțul ei, actrița Deborra – Lee Furness are în CV și o specializare de rezervă. La vârsta de 18 ani, Furness a urmat cursurile unei școli de secretariat pentru a învăța stenografie și dactilografie, după ce mama ei a sfătuit-o să aibă o carieră de rezervă în cazul în care ambițiile sale actoricești nu se vor concretiza în nimic.

Soția a impus o serie de reguli relației. Soțul – vedetă le-a acceptat pe toate

Când a decis că Hugh este dragostea vieții ei a vrut să se asigure că rămâne chiar așa. Considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, actorul are milioane de fane și este permanent iînconjurat de femei frumoase, și de unele dintre cele mai atractive colege de breaslă.

Jackman a jucat alături de superbități de-a lungul carierei sale, de la Nicole Kidman și Meg Ryan la Scarlett Johansson. Soția sa nu a avut nicio problemă cu asta, a înțeles „riscurile meseriei”, însă, ca să își țină soțul acasă a impus din start o interdicție. Care e valabilă până în ziua de azi, și de care se poate vedea că soțul ei s-a ținut.

Angelina Jolie nu are voie în același set cu Hugh Jackman

Deborra-Lee i-a interzis soțului ei, Hugh Jackman să joace împreună cu Angelina Jolie. Ca să se asigure că lucrurile rămân ca atare, nu s-a mulțumit să îi ceară doar lui acest lucru, ci a discutat direct cu agentul acestuia.  „I-am spus agentului său că există o singură femeie cu care nu vreau să-l văd în filme. Nu are voie să lucreze cu Angelina Jolie.

Deborra-Lee Furness i-a cerut agentului soțului ei să evite orice film în care acesta ar avea-o parteneră pe Angelina Jolie

Sunt sigură că e foarte drăguță, dar mai bine să păstrăm distanța, a spus ea într-un interviu pentru Today, dupa care a adaugat că a glumit. Glumă sau nu, realitatea este că Hugh Jackman în îndelunga-i carieră, nu a apărut niciodată într-un film cu frumoasa Hollywoodului, Angelina Jolie.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness formează unul din cuplurile rare de la Hollywood, cu o relație îndelungată, ocolită de scandaluri

„Dacă îți alegi partenerul potrivit, atunci poți depăși orice fel de provocare”, a mai soția actorului, în același interviu. Iar Hugh Jackman a recunoscut că, în afară de interdicția cu Angelina Jolie, au mai existat și alte reguli impuse de soția sa. Pe care le-a acceptat pe toate. „Deb a avut o regulă, niciodată sa nu fim separați mai mult de două săptămâni”, a explicat actorul care nu contenește să afirme cât de mult își iubește consoarta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre