Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu, mesaj emoționant pentru Traian. Fostul președinte Băsescu a sărbătorit ieri

Elena Băsescu, mesaj emoționant pentru Traian. Fostul președinte Băsescu a sărbătorit ieri
Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu trece printr-o transformare importantă în viața sa. Tânăra, care etalează o siluetă de fotomodel, este extrem de dedicată copiilor săi.

Aseară l-a sărbătorit pe fiul ei. Traian, cel care a preluat numele celebrului său bunic, a împlinit 8 ani. Mama i-a organizat o petrecere pe cinste, cu baloane și tot ce trebuie. De asemenea, fiica fostului președinte a postat o serie de imagini emoționante și pe Instagram. „8 ani cu tine” a scris aceasta în mesajul ei.

Eba are trei copii minunați, două fetițe și un băiat, pe care-i adoră și pentru care primește pensie alimentară de la cei doi tați – Bogdan Ionescu, părintele copiilor mai marii, și Tomată, tatăl ultimului copil, amândoi bărbați potenți financiar. Traian Junior și Sofia-Anais sunt copiii Elenei Băsescu din prima sa căsnicie.

Fiica lui Traian Băsescu a fost măritată cu Bogdan Ionescu. Aceștia au fost împreună doar patru ani și au divorțat în anul 2016. Anastasia este fiica Elenei și a lui Cătălin Tomată, cu care frumoasa a avut, de asemenea, o relație de scurtă durată. Traian Junior a fost marea bucurie a fostului președinte Traian Băsescu. Acesta a anunțat public nașterea lui, iar la botez s-a asigurat că bebelușul poartă haine de marinar.

Bogdan Ionescu, tată implicat în viața copiilor săi cu Eba

Elena Băsescu a avut mereu o relație bună cu tatăl copiilor care era nelipsit de la petrecerile aniversare ale acestora. Mai mult, așa cum Rețete și vedete a relatat, după ce a început relația cu actuala sa soție, Sheila, care l-a făcut tată pentru a treia oară, a introdus-o și pe aceasta în cercul Ebei, astfel că participau împreună la aniversările copiilor.

Se pare însă că Bogdan Ionescu a lipsit seara trecută de la petrecerea fiului său. În timp ce Elena Băsescu a distribuit imagini cu Traian Junior, Bogdan Ionescu a arătat că era plecat în căutare de adrenalină, la munte, cu un prieten, pentru a savura zăpada, pe snowboard-uri. Altfel, Bogdan Ionescu a dovedit că este mereu activ și implicat în viața copiilor săi. El își dorește copii inteligenți astfel că, de mici, pe primii născuți a început să îi familiarizeze cu jocul de șah. Acum ei sunt jucători redutabili.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre