Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta, înșelată de Alex Bodi? Fosta nevastă o avertizează că musculosul s-a cerut înapoi acasă, la ea

Ema Uta, înșelată de Alex Bodi? Fosta nevastă o avertizează că musculosul s-a cerut înapoi acasă, la ea
Zilele acestea, Alex Bodi și Ema Uta petrec o nouă vacanță exotică fabuloasă, în Maldive. Tot acolo a dus-o fostul Biancăi Drăgușanu și anul trecut, închiriind una din cele mai scumpe locații de pe insulă.

În timp ce Ema și Alex petrec clipe pe care le vor păstra mult în amintire, în locația exotică aleasă ca să uite de urâțenia iernii de la București, una din fostele bărbatului le are grija. Și încă suficient de grav ca să se ducă la televizor și să vorbească despre asta.

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean o desființează pe actuala iubită a afaceristului, Ema Uta. Mama celei de-a doua fetițe a  milionarului, susține că Alex a căutat-o în timp ce era despărțit de Ema, pentru a forma din nou, un cuplu. Aceasta mai spune însă că, la scurt timp după propunere, Alex și Ema s-a împăcat.  Zilele acestea, Alex Bodi și Ema se răsfață într-o vilă pe apă, în Maldive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Ema Uta umple internetul cu imagini cu iubitul ei

Mai mult, din vacanța în Maldive, Ema Uta distribuie, una după alta, imagini cu iubitul ei, Alex Bodi. Ea dezvăluie într-o postare că îl așteaptă pe acesta să aducă micul dejun. Dar și cum merg împreună la masaj, sau la plimbare cu bicicletele.

De asemenea, regina machiajului a postat clipuri în care apare alături de el în timp ce fac scufundări sau se răsfață, cu cocktailuri, pe plajă.

Alex Bodi a vrut să se împace cu Iulia Sălăgean

„Acum 4 luni, Alex s-a despărțit de Ema și a avut niște discuții că voia din nou la familie. Nu mai vorbesc cu perdea pentru că deja m-am săturat, efectiv. De 4 ani jumătate eu tac, dar ce tac. Tac că vine una și alta și mă atacă, tac că prima femeia cu care m-a înșelat pe mine Alex, m-a trădat, a făcut nenorocire la televizor și eu niciodată n-am ieșit (…)

M-a sunat să îmi spună că sunt lângă iubitul meu și bla bla bla, mai multe nu vreau să zic. Uite, a știut cineva de chestia asta? De ce am tăcut? Pentru că nu mă interesează, dacă tu mă iei cu forța și mă arunci în ringul de box ce voiai să fac, să tac?”, a declarat Iulia Sălăgean, în direct, pentru Antena Stars.

Ca să se împace, Iulia Sălăgean l-a dus pe Alex Bodi la mănăstire

Iulia Sălăgean susține că ea și Alex s-au întâlnit și au purtat mai multe discuții mai serioase, după ce afaceristul s-a despărțit de Ema Uta. În timp ce aceasta se gândea serios la reluarea relației cu fostul ei soț și c u tatăl fiicei sale, Alex s-a împăcat cu Ema.

„Noi am discutat niște lucruri (n.r. cu Alex), ne-am văzut, am ieșit, am discutat, eu am discutat că nu e tocmai ok să facem treaba asta, el a insistat că e ok și că poate să demonstreze. Am fost la mănăstire, pe unde merg eu. Am fost împreună și cu fata, mai mulți prieteni, după care s-a împăcat cu Ema”, a mai completat aceasta, în aceeași emisiune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre