Simona Ionescu / Redactor Șef

Englezii, preocupați cu cine seamănă băiețelul lui Harry și Meghan la doi ani. Foto relevante

Englezii, preocupați cu cine seamănă băiețelul lui Harry și Meghan la doi ani. Foto relevante
O serie de poze apărute pe Twitter demască faptul că englezii sunt preocupați cu cine seamănă băiețelul lui Harry și Meghan, acum în vârstă de doi ani. Fotografiile sunt de-a dreptul revelatoare.

Harry și Meghan s-au detașat de britanici și de viața cu responsabilități regale din Marea Britanie, dar asta nu înseamnă că englezii nu le urmăresc cea mai mică mișcare. Într-o serie de fotografii apărute pe Twitter, englezii au speculat cu cine seamănă Archie, băiețelul lui Harry și Meghan. Cei trei locuiesc în Montecito, California, iar Meghan este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță. Ducesa a anunțat recent că își dorește să nască acasă, cu ajutorul moașei. 

Mai mult decât atât, experții estimează că Meghan ar urma să nască în orice moment, astfel că atât ea, cât și Harry, sunt probabil ocupați cu pregătirile de rigoare. Zilele trecute Archie Harrison a împlinit doi ani, dar fanii au fost dezamăgiți că ducii de Sussex nu au arătat publicului o fotografie în care să se vadă bine chipul său. 

Englezii, preocupați cu cine seamănă Archie. Arată identic cu Meghan, spun unii 

O fotografie a lui Meghan la vârsta de șase luni și în poala surorii sale vitrege Samantha Markle a fost împărtășită pe Twitter de observatorul regal Julieth, lângă un cadru al lui Archie pe un leagăn care a apărut în noul documentar AppleTV + al prințului Harry, „Eul meu care nu se vede”.

În imagine, Archie arată încântat în timp ce se dă în leagăn în grădina casei din Montecito a familiei, care a costat 14 milioane de dolari. Fotografiile lui Archie și ale bebelușului Meghan arată cum perechea mamă-copil are același păr creț și castaniu, ochii întunecați și obrajii dolofani adorabili, iar unii fani îl numesc pe băiețel „mini Meghan”.

„Archie seamănă foarte mult cu Meghan”, a scris Julieth, iar fanii au fost de acord rapid, spunând că micuțul seamănă mai mult cu mama lui decât cu tatăl său. Totuși, câțiva internauți au conchis: „Acum arată ca ambii părinți”. 

Foto: Daily Mail

Un canadian este artistul anului, marele triumfător al galei Billboard Music Awards 2021. Lista câștigătorilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre