Simona Ionescu / Redactor Șef

Este cu adevărat timid Daniel Buzdugan, Regele farselor? Are niște povești…

Este cu adevărat timid Daniel Buzdugan, Regele farselor? Are niște povești…
În mass media românească, Daniel Buzdugan s-a făcut remarcat ca omul farselor și al aroganțelor. Dar, așa cum a mărturisit în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV, avea o deontologie proprie a farselor: „Alegeam relații fără copii, că oricum oamenii ăia se despărțeau”.

Este recunoscut drept cel care a definit „aroganțele”, dar este cu adevărat timid Daniel Buzdugan, Regele farselor?  În ciuda zvâcului din spatele microfonului, însă, omul Buzdugan este unul mai degrabă simplu și aparent timid.

Vedeta a explicat în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV, că timiditatea din viața de zi cu zi este o trăsătură comună a majorității actorilor.

„În spatele unui telefon toți suntem zmei. Actorii sunt, în viața de zi cu zi, timizi, inhibați. Uneori nu știu ce să facă cu mâinile. Dacă pe scenă știi să-și folosești brațele, corpul, în viața de zi cu zi… Și de multe ori, oamenii sunt dezamăgiți. Chiar și eu… Mă întâlnesc cu oameni pe stradă, care-mi spun… „Băi, dar la radio ești așa de vulcanic și de temperamental…”. Dar nu pot să fiu zurliu nonstop. Că ar fi patologic, ar trebui să mă internez undeva la spital”, a declarat Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan: „M-au sunat de la Poliție”

Nu de puține ori, Daniel Buzdugan ar fi putut să le facă cu adevărat rău persoanelor care luau parte la aceste farse nevinovate. Oamenii, sinceri din fire, spuneau uneori mai mult decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, Daniel Buzdugan nu și-a propus să bage lumea la pușcărie. Scopul său era să facă emisiuni amuzante.

„Acum ceva ani am avut o farsă foarte amuzantă cu fată care dădea școala de șoferi. Și a dat ceva șpagă pe acolo. Și eu, de obicei, tăiam toate informațiile, ca să nu se ajungă… Și m-au sunat de la Poliție, „Domnule, știți, ne-am autosesizat și vrem să vedem datele…”. Zic, „Domnule, nu mai știu…”. Scopul emisiunii nu era să bag lumea la pușcărie. I-am zis, „Domnule, a fost făcută farsa acum vreo doi ani și nu mai știm…”, a dezvăluit vedeta de radio și televiziune.

Este cu adevărat timid Daniel Buzdugan, Regele farselor?

Și, pentru că primea din ce mai multe date despre cupluri și relații în care partenerii se trădau, Daniel Buzdugan a hotărât să își formeze o deontologie proprie. Acesta s-a hotărât să nu prezinte farse despre cupluri care aveau copii. „Să nu-i despart eu”, a mărturisit vedeta.

„De obicei făceam farsele acelea în care unii îi trădau pe alții, pe prieteni, pe iubiți… Și, în general, având sute și sute de e-mail-uri cu tot felul de informații despre lucruri de genul acesta, alegeam relații fără copii. Adică, să nu-i despart eu! Că oricum ăia se despărțeau când auzeau la radio că râdea toată lumea de ei. Și alegeam situații în care unii…, că, Slavă Domnului!, aveam material gârlă”, a mai spus vedeta.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Noutăți de ultimă oră. Oana Roman a făcut pasul decisiv: „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre