Simona Ionescu / Redactor Șef

Eveniment important pentru Uzzi de la B.U.G Mafia. Artistul este în culmea fericirii

Eveniment important pentru Uzzi de la B.U.G Mafia. Artistul este în culmea fericirii
Uzzi de la B.U.G Mafia a avut recent un eveniment important în familia sa, iar presa a dezvăluit totul.

Uzzi de la B.U.G Mafia este cunoscut și iubit de publicul larg din România, însă pe parte personală nu multe se știu de celebrul artist. S-a aflat totuși, recent, că un eveniment important a avut loc în viața lui Uzzi, iar acesta nu-și mai încape în piele de fericire. 

Artistul a spus „DA” în toamna anului 2016, atunci când s-a căsătorit oficial cu aleasa inimii sale, Floriana. Cei doi sunt foarte fericiți, iar recent în familia lor a intrat un nou membru. Floriana nu vrea să aibă nicio treabă cu lumea showbiz-ului, aceasta fiind instructor de înot pentru copii la o piscină. După 10 ani de relație, cei doi au reușit să păstreze o legătură la fel la început. 

Deși colegii săi de trupă Caddy și Tataee sunt familiști convinși, experimentând, deja de câțiva ani viața de părinte, iată că acum a venit și rândul lui Uzzi să cunoască fericirea de a fi tătic. 

Eveniment important pentru Uzzi de la B.U.G Mafia. A devenit tătic 

Băiatul rău al undergroundului românesc a devenit părinte pentru prima dată, iar artistul nu-și mai încape în piele de fericire. Solistul de la B.U.G. Mafia a fost surprins de către paparazzi pe străzile din București, la cumpărături alături de soția și copilul său. 

În timp ce frumoasa lui soție plimba patrupedul în lesă, Uzzi împingea, cu grijă, căruciorul bebelușului. Fericirea se putea citi pe chipul său, semn că îi priește foarte bine rolul de tătic. Extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, Uzzi nu a dat niciun detaliu până la momentul actual despre fericitul eveniment. Cu toate acestea, proaspeții părinți par extrem de fericiți de minunea apărută în viața lor și se bucură din plin de aceste momente.

Foto: Facebook

Sharon Stone a găsit secretul tinereții veșnice. S-a pozat în costum de baie la 63 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre