Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Alex Bodi și Daria s-au recuplat „la mișto”! Au o strategie incredibilă și are legătură cu metoda „Lover Boy/Lover Girl”

Exclusiv. Alex Bodi și Daria s-au recuplat „la mișto”! Au o strategie incredibilă și are legătură cu metoda „Lover Boy/Lover Girl”
Gura lumii vorbește însă a amuțit de uimire atunci când Alex Bodi și Daria Radionova au decis să se afișeze din nou împreună. Aceștia au susținut că s-au întâlnit întâmplător la Londra și că acum încearcă să-și mai acorde o șansă. De fapt, în spatele acestei împăcări, stă o strategie menită să-i scape de „probleme”.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au reunit într-un moment dur al vieții lor. Surse din lumea în care se învârt cei doi ne-au oferit informații uluitoare despre „marea împăcare” a celor doi. În realitate, spun sursele, totul este un plan de a scăpa de „probleme”.

Daria Radionova a scăpat de furia fostului iubit, lăsat fără inelul de zeci de mii de euro

 

Frumoasa Daria l-a lăsat pe Bodi cu ochii în soare fără prea multe explicații, apoi s-a cuplat cu un artist arab, milionar, care i-a pus cele mai scumpe cadouri în brațe. Ea s-a arătat foarte îndrăgostită de el și timp de două luni i-a promis marea cu sarea. Ba chiar s-a și mutat cu el, și a acceptat cererea lui în căsătorie. Milionarul i-a oferit un inel cu diamante în valoare de câteva zeci de mii de euro, iar Daria a răspuns afirmativ.

 

Totodată, la mai puțin de o lună de la cererea în căsătorie, dragostea ei s-a evaporat. A invocat o nepotrivire de caracter și a plecat cu tot cu cadouri și bijuteria cu diamante. La fel cum a făcut și cu Alex Bodi, de altfel.

Arabul și-a dat seama că a fost fraierit prin metoda „Lover Girl” și a promis răzbunare. La scurt timp, Daria și-a găsit bolidul, un Lamborghini împodobit cu cristale, făcut praf pe o străduță din Londra. Chiar și tabloidul The Sun a pozat mașina avariată și a publicat o știre intitulată „Slamborghini” (Slam – lovire).

De teamă că fostul ar putea să fie cel care a orchestrat nenorocirea mașinii, ca răzbunare pentru țeapa de câteva zeci de mii de euro, Daria s-a înțeles cu Bodi pentru reîmpăcare de formă. O împăcare pentru protecție, în alte cuvinte.

Dar de ce ar accepta Alex Bodi o astfel de înțelegere, din moment ce și el s-a numărat printre pârliți?

Alex Bodi a suferit o decepție în dragoste. Makeup artistul Ema Uta l-a respins pe afacerist așa cum n-a mai făcut-o nicio femeie. Pur și simplu, Ema a refuzat să îl considere pe Bodi mai mult decât o distracție. Orgoliul său a dorit răzbunare și, pe nepusă masă, s-a afișat pe Instagram cu Daria, surprinzând-o pe Ema.

Bodi și Ema Uta, sărut pătimaș cu o zi înainte ca afaceristul să fie arestat.

În alte cuvinte, Bodi îi arată ce pierde și îi testează sentimentele.

Alex Bodi, de două ori în arest la penitenciarul Craiova, pentru înșelăciune prin metoda Lover Boy și trafic de persoane

iulia salagean și alex bodi

Bodi este cercetat într-un dosar doldora de interlopi – căpetenia fiind chiar nașul său – pentru trafic de persoane, de substanțe interzise și înșelăciune prin metoda Lover Boy. Presa a prezentat declarația din dosar a fostei sale soții, Iulia Sălăgean, care a povestit anchetatorilor că a fost ademenită și obligată să se prostitueze  chiar de către soțul ei.

Sursele menționate spun că ciorba reîncălzită va avea gust până după sărbători.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre