Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Alina Eremia, escapadă în trei. Cu cine a plecat artista la munte

Exclusiv. Alina Eremia, escapadă în trei. Cu cine a plecat artista la munte
Alina Eremia muncește mult, căci este implicată într-o mulțime de proiecte. Tocmai de aceea, din când în când își ia o binemeritată vacanță. De data aceasta, artista a plecat la munte și a avut parte de o escapadă în trei.

Alina Eremia a plecat într-o mică escapadă în trei în weekend-ul care a trecut. Artista în vârstă de 27 de ani muncește foarte mult și este o adevărată profesionistă când vine vorba de cariera sa. Unde mai pui că are și un talent nativ, dar care se întreține cu multă muncă. Tocmai de aceea, din când în când cântăreața își ia o pauză. De data aceasta, Alina a plecat la munte cu iubitul ei, Edi. Nu au fost însă singuri, ci a avut loc o escapadă în trei. 

Alina și Edi au o relație de peste cinci ani, dar chiar și după atâta timp continuă să fie discreți când vine vorba de relația lor. Însă din când în când mai scapă câte o informație despre viața lor, iar fanii sunt extrem de atenți. Cum ar fi acum, când au dezvăluit exact ce au făcut în weekend. 

Alina Eremia, escapadă în trei. Artista a plecat la munte 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)


Cei doi îndrăgostiți au decis să-și ia câteva zile libere weekend-ul care tocmai a trecut. Așa că s-au urcat în mașină și au plecat la Brașov. Nu au fost încă singuri, căci familia Alinei s-a înmulțit anul acesta cu un nou membru, un cățel superb rasa amstaff, căruia Alina i-a pus numele King.  Micuțul nu a putut rămâne singur acasă. Astfel, i-a însoțit pe cei doi la Brașov. 

Fanii au fost încântați de pozele împărtășite de artistă pe Instagram, mai ales că în prim plan apărea micuțul patruped, care a fost admirat de toată lumea. „Vă ador”, „Trebuie să vii cu el la studio”, „ce mare s-a făcut”, au fost doar câteva dintre comentariile apreciative ale urmăritorilor Alinei. Cât despre artistă, aceasta a concluzionat că are cei mai buni parteneri de drum. „Însoțitorii perfecți pentru un drum lung”, a scris Alina Eremia în dreptul fotografiei care a strâns aproape 40 de mii de aprecieri. 

Foto: Instagram

Cine este Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Ce avere moștenește de la celebrul ei tată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre