Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Bănică, fără frică. Să vedeți ce a avut curajul să arate

Exclusiv. Andreea Bănică, fără frică. Să vedeți ce a avut curajul să arate
Una din artistele de la noi dă dovadă de un curaj de nedescris și, paradoxal, trăiește cu o mare frică. În ultima zi din an dă dovadă că e capabilă de o sinceritate dusă la extrem. Ea s-a dezvăluit fanilor așa cum nimeni nu are curajul, și a și explicat la ce e dispusă.

Zilele acestea deseori vedetele din România au inițiat sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele sociale. Multe din ele au fost criticate, pe bună dreptate sau eronat pentru operațiile estetice sau intervențiile estetice realizate. Așa sunt românii, cu păreri despre orice. Gina Pistol s-a supărat iar că i s-a reproșat că și-ar fi lucrat pomeții, gimnasta Larisa Iordache a izbucnit și ea, pe tema buzelor conturate cu acid hialuronic.

Cea mai curajoasă dintre vedete e însă Andreea Bănică. Cântăreața, care e mama a doi copii, a lăsat deoparte orice teamă și s-a prezentat fanilor „în toată splendoarea” ei, așa cum se trezește dimineața, mai ciufulită și absolut fără machiaj.  Vedeta a explicat că nu are nicio operație estetică, că e mulțumită de felul în care arată și că e prea devreme, nu are ce să schimbe la înfățișarea ei. Iată-o cum arată.

”Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

”Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat Andreea Bănică.

Adevărul: lui Bănică îi e frică de bisturiu

Știți de ce nu are operații estetice Andreea Bănică? Pur și simplu îi este frică. „Am patru operații: două cezariene, apendicită și o operație la degetul mic de la mână. Nu am nicio operație estetică. Nu judec persoanele care apelează la așa ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Pur și simplu eu nu am avut nevoie, nu a fost cazul. Mi s-a recomandat într-adevăr o operație pentru deviația de sept, dar sunt fricoasă și nu am curaj să o fac”, a mărturisit artista pe blogul său.

În continuarea discuției cu fanii, Andreea Bănică nu s-a sfiit să posteze o imagine topless, dar și una cu ea la vârsta de 16 ani, când încă nu era blondă.

Sursa foto: Instagram

O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre