Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bădălău ia lecții de la „cel mai mare gagicar”, Nicolae Guță. Acum știe cum s-o scoată pe Bianca din depresie

Exclusiv. Bădălău ia lecții de la „cel mai mare gagicar”, Nicolae Guță. Acum știe cum s-o scoată pe Bianca din depresie
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu care, după aniversarea blondinei, pare cu adevărat solid. De ziua ei, iubitul i-a organizat petrecerea la care aceasta visa, și i-a pus pe mână o superbă brățară cu diamante.

Presa mondenă a relatat că toată „distracția” divei l-a costat pe Gabi Bădălău cam 10.000 de euro. Dar nu te poți uita la bani când ai o iubită ca Bianca.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a afirmat întotdeauna că își poate purta singură de grijă, că știe să facă bani singură și că îi face în cantitate mare. Contractele de imagine pe care Bianca le are îi asigură o viață de lux, în care vedeta își permite cele mai rafinate și scumpe lucruri. Ea nu a făcut un secret din sumele pe care le câștigă, dar nici din sumele pe care le cheltuie ca să își cumpere haine și accesorii de la cele mai mari branduri de modă. Obiecte vestimentare pe care deseori le valorifică, atunci când se plictiseșete de ele, scoțându-le la vânzare pe net.

Cum se tratează depresia prin metoda Guță

Putem spune că Bianca Drăgușanu este o fată materialistă, dar asta în sensul bun al cuvântului. Iar Gabi Bădălău s-au orientat bine, și se pare că a învățat ce are de făcut pentru ai fi mereu în grații. Așa cum a distribuit recent pe contul său de socializare, Gabi Bădălău ia lecții de la autointitulatul „cel mai mare gagicar al României”, manelistul Nicolae Guță.

Un clip narat cu vocea lui Guță arată o tânără blondă, cu un purcoi de bani în mână. „Este tristă din cauza la bani. Ea dacă vede banii, nu mai e în depresie. Dacă n-are bani, e în depresie. Logic”, explică Nicolae Guță. Asta a învățat Gabi Bădălău de la el și a decis să împărtășească această lecție „înțeleaptă” și cu alți bărbați neștiutori.

Cum a ajuns Nicolae Guță „cel mai mare gagicar” al României

Nicolae Guță a trăit viața din plin și sfaturile lui se bazează pe experiență. Prima soție a manelistului a fost Mariana, de care s-a îndrăgostit pe vremea cand avea doar 16 ani, iar ea 28. Mariana are cinci copii cu Nicolae Guță.

Relația lui Guță cu Narcisa a făcut deliciul publicului ani la rând. Gabi Bădălau ar putea, dacă ar vrea, să urmeze tiparul.

Dupa despărțirea de Mariana, Nicolae Guță a avut o viață amoroasă plină ajungând să fie tată a 12 copii, cu șase femei diferite, ultimul fiind un băiețel născut în 2019. Anul trecut, mărturisea că nu se poate opri aici, și că își dorește încă un copil.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre