Exclusiv. Bianca Drăgușanu și-a mărit familia. Dar planurile sunt halucinante: vrea 20!

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și-a mărit familia. Dar planurile sunt halucinante: vrea 20!
Bianca Drăgușanu trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața ei. Viața amoroasă alături de Gabi Bădălău merge ca unsă, și a fost bine primită, în sfârșit, în familia bărbatului. Cu așa liniște, frumoasa vedetă are timp să facă planuri mărețe.

Bianca Drăgușanu și-a mărit familia, recent. Fiica ei a fost foarte încântată, anii trecuți, când, după o vacanță a mamei sale într-o țară exotică, a primit cadou un Pomeranian. Acesta a primit numele Chanel și, mai mult decât atât, beneficiază de statut de vedetă. Merge constant la coafor și i se vopsește blănița urechilor și a cozii în roz fucsia, printre altele. Recent, Bianca Drăgușanu a arătat că primul Pomeranian a primit un companion. Familia s-a înmulțit cu al doilea cățel, de aceeași rasă și culoare, pe nume Fendi.

Fiica Biancăi Drăgușanu are acum doi căței: Fandi și Chanel

Nu e de mirare că Bianca alege astfel de nume animalelor sale de companie, ea este una din vedetele care îmbracă aproape exclusiv haine de firmă, de la marile case de modă. Chanel și Fendi sunt printre preferatele ei, după cum a dovedit în repetate rânduri.

Bianca Drăgușanu nu se mai satură. Vrea 20!

În weekend, Bianca Drăgușanu a făcut o plimbare cu fiica sa și cei doi  căței pufoși, Fendi și Chanel, ocazie cu care l-a și prezentat lumii pe al doilea. Acesta este foarte jucăuș și drăgăstos, după cum a explicat fiica vedetei. Bianca a mărturisit că adoră acești căței și chiar se gândește că crească numărul lor în familie.

„Vreau să fac o colecție de din ăștia (n.r. căței din rasa Pomeranian), să-mi adun vreo 20!”, a povestit Bianca Drăgușanu într-o intervenție pe Instagram.

Căței mai slabi decât pisicile

Pomeranianul este o rasă de câine de tip Spitz, denumită după regiunea Pomerania din nord-vestul Poloniei și nord-estul Germaniei, în Europa Centrală. Clasificat ca fiind o rasă de câini de jucărie din cauza dimensiunilor sale mici, Pomeranianul descinde din câinii mai mari de tip Spitz, în special din Spitzul german. Cu o înălțime de 18 până la 22 cm, Pomeranianul cântărește maxim 3,5 kg, fiind mai ușor ca majoritatea pisicilor. Blana sa deasă și lungă care iese în evidență din cauza substratului gros, și dă impresia unui volum mai mare al corpului.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre