Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cam sărăcuță salba pe care Pepe i-a oferit-o iubitei! Dar merită să o vedeți!

Exclusiv. Cam sărăcuță salba pe care Pepe i-a oferit-o iubitei! Dar merită să o vedeți!
Pepe a dus-o pe Yasmine în vacanță, înainte de Paști. O răsfață cu toate bogățiile în Istanbul unde, când au ajuns, cei doi au fost preluați de la aeroport cu limuzina și duși la un hotel luxos unde au închiriat un apartament cu vedere la Bosfor.

De când e în relație cu Yasmine, Pepe pare că înflorește. E și mândru nevoie mare și fericit că, pe lângă fiicele pe care i le-a dăruit a doua sa soție, Raluca, are acum și un fiu, Junior, care îi va duce numele, Pascu, mai departe.

Pepe și soția sa petrec clipe de vis în Turcia, la Istanbul

Acum câteva zile, Pepe și-a luat nevasta și a plecat cu ea la Istanbul. Nici nu au ajuns bine, că a început răsfățul. De la aeroport au fost luați cu limuzina, care avea amenajat în interior și un bufet plin de baclavale și alte delicatese.

Yasmine a fost întâmpinată de turci cu un buchet imens de trandafiri roșii. Au urmat plimbări și excursii, inclusiv pe Bosfor, cu șampanie și căpșuni proaspete.

Ce bijuterie aparte i-a cumpărat Pepe iubitei sale soții

Dar Pepe a vrut mai mult pentru iubita lui. O iubește nespus și ține să îi arate asta în fiecare minut, dacă se poate. Dacă au ajuns la Istanbul, a vrut, de exemplu să o acopere cu aur, așa că a dus-o în marele Bazar din Istanbul. I-a arătat kilograme și kilograme de salbe din aur, dar, în final,  i-a pus nevestei doar o bijuterie plină de conotații la gât.

Yasmine a primit un ban de aur la gât

Unii ar spune că este cam sărăcuță salba pe care i-a oferit-o Pepe în dar Yasminei sale, are un singur bănuț de aur, dar mare, e drept. Dar doamna Pascu a fost foarte încântată de cadou, așa că a purtat  bijuteria la cina romantică pe care au avut-o marți seară. A purtat-o peste o bluză de culoare neagră, asortată cu o broșă Channel.

Pepe la cratiță pentru soția sa

Răsfățul lui Pepe pentru soția lui este vizibil constant. Dincolo de faptul că e un tată atent, pentru toți cei trei copii ai săi, Pepe are grijă să își încânte în mod deosebit noua jumătate. Săptămânile trecute s-a pus să îi prepare clătite, și a făcut-o perfect, ca un maestru. Ar putea primi un premiu numai pentru cum știe să întoarcă clătitele din tigaie. „Chef clătitar”, l-a lăudat Yasmine pe soțul său artist care, în perioada aceasta, se bucură de un mare succes  cu ultima sa piesă, care e o puternică declarație de dragoste pentru soția sa și copiii săi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre