Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Când a început povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea și cel mai râvnit bărbat din tenis. Imagini fierbinți!

Exclusiv. Când a început povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea și cel mai râvnit bărbat din tenis. Imagini fierbinți!
Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov (numărul 3 ATP) sunt într-o relație asumată care pare să fi izbucnit din neant. Zilele acestea, după ce sportivul a avut câteva meciuri la Wimbledon, cei doi amorezi au plecat în vacanță.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov  postează imagini siropoase din vacanța lor. Unul în brațele celuilalt, lipiți unul de altul, sărutându-se. Și, peste astea, nu fac economie de gif-uri care accentuează și mai mult iubirea dintre ei. Într-unul, ales special de Mădălina, un cățel umflă cu pompa o inimă pe care scrie „I love you” ( n.r. – Te iubesc). Între timp și sportivul a atașat și el o imagine cu un cuplu îmbrățișat, într-una din postările sale.

Cei doi amorezi își dau mesaje de dragoste în forografii, folosind GIF-uri

Mădălina Ghenea are 35 de ani și își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu antreprenorul Matei Stratan. Face ravagii în costume de baie minimaliste în cea mai nouă campanie pentru un mare brand de articole de gen. În ultimii ani Mădălina nu a avut un partener, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Buttler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

Când a început relația dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

Lumea se întreabă când a început relația dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, care pare să fi izbucnit dintr-o dată. Cu toți ochii ațintiți asupra ei, Mădălina Ghenea știe să fie discretă atunci când e nevoie, și practic, nimeni nu a avut niciun indiciu despre noua ei poveste de dragoste. Mai ales că ori făcea glume pe seama bărbatului ideal pentru ea, ori spunea apărat că îi este suficientă ea însăți, și că nu are nevoie de un bărbat alături ca să fie puternică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Totuși, în luna noiembrie, tenismenul Grigor Dimitrov a petrecut câteva zile la Milano, acolo unde trăiește și iubita sa. El a locuit într-un apartament pus la dispoziție de un lanț celebru de hoteluri. Ne putem gândi că Mădălina și Grigor s-au întâlnit în perioada în care ea participat în prima linie la prezentările de modă din cadrul, Milano Fashion Week.

Cu puțin înainte de asta au fost amândoi în alt același loc: Riyadh, Saudi Arabia. Peste alte săptămâni, sportivul a revenit la Milano. Din aceeași zi în opare el posta din celebrele galerii Uffizi, Mădsdălina posta imagini provocatoare de acasă, și spunea cum se simte.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov se bucură de vacanța împreună

Cei doi îndrăgostiți sunt împreunmă în prima vacanță de când și-au oficializat relația și par să se bucure de fiecare clipă împreună.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre