Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce face Marius Elisei când Oana Roman este plecată în Dubai. Pe cineva vrea să impresioneze

Exclusiv. Ce face Marius Elisei când Oana Roman este plecată în Dubai. Pe cineva vrea să impresioneze
Oana Roman a plecat într-o nouă vacanță. După ce și-a dus fiica în Egipt, la plajă, acum continuă să se bronzeze în Dubai. E acolo însoțită de Isa, însă fostul ei partener are ceva de spus.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o despărțire dramatică, lunile trecute, din care au ieșit destul de șifonați, după e au ajuns să facă afirmații dure, unul despre altul, în public. Odată acalmia instalată, pare că Oana își vede de viață și se bucură de momentele frumoase mamă – fiică. Între timp, Marius s-a activat și el de ceva timp, pe rețelele sociale, unde a distribuit o serie destul de mare de selfie-uri din mașină. Imagini postate fără niciun comentariu de descriere.

Marius Elisei, mesaj „subtil” pentru Oana care e în Dubai

Oana Roman a dezvăluit că a ajuns în Dubai unde vizitează grădini înflorite și locuri turistice împreună cu fiica și prietena sa. Între timp, Marius Elisei nu are liniște așa că transmite un mesaj „subtil” către cea care a fost aleasa lui ani la rând.

Marius Elisei a „rupt” șirul fotografiilor din mașină și s-a fotografiat în picioare, întreg. Se vede că și-a menținut silueta, ba chiar că a slăbit. Pe fundal, a pus muzică arăbească, un mesaj direct pentru fosta sa parteneră și singura femeie care l-a făcut tată.

În traducere, artistul care interpretează piesa își cântă suferința din dragoste. „… Cu sau fără ea, nu știu ce să fac / Cred că de data asta sunt prins în capcană / Dar prietenii mei… / Mi-au spus să am grijă, dragostea e înșelătoare”.

Marius Elisei, aspru criticat

Fostul iubit al Oanei Roman nu prea are succes cu postările sale pe rețelele de socializare. El se alege la fiecare fotografie distribuită cu o serie de comentarii negative. La fel s-a întâmplat și cu ultima imagine pe care a transmis-o, postată și în feed și la story, cu muzică. „Noroc cu salonul lui Laurent Tourette că ai unde să te pozezi ,că de pozele din mașină ne-am săturat! Nimic nu e mai penibil decât un bărbat care mimează fericirea și el de fapt e disperat”, i-a scris cineva.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre