Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum arată lista de clienți a Anastasiei Soare. „Regina sprâncenelor” nu e căutată doar de celebrități

Exclusiv. Cum arată lista de clienți a Anastasiei Soare. „Regina sprâncenelor” nu e căutată doar de celebrități
„Regina sprâncenelor” are o carieră de succes în America, iar printre cei care au beneficiat de serviciile ei se află nenumărate vedete. Cum arată însă lista de clienți a Anastasiei Soare, dincolo de familia Kardashian și Oprah.

Anastasia Soare este ea însăși o celebritate. Plecată din anii ’90 din România, „regina sprâncenelor” și-a clădit un adevărat imperiu peste Ocean. Are cliente care mai de care mai cunoscute. Printre ele se numără familia Kardashian, dar și Oprah, cu care a legat și o prietenie. Cum arată însă lista de clienți a Anastasiei Soare, dincolo de VIP-urile ce i-au trecut pragul. 

La finalul lunii decembrie, „regina sprâncenelor” a împlinit 64 de ani, iar cadourile pentru ziua ei au continuat să vină și în luna ianuarie. A primit bujori de la Oprah, dar și un set de pahare de cristal  Baccarat de la Kris Jenner, a căror valoare se ridică la aproximativ 3000 de euro. 

Cum arată lista de clienți a Anastasiei Soare. Crema din Silicon Valley, la ea în salon 

Anastasia primește des cadouri, căci este o profesionistă desăvârșită, iar clientele ei vor întotdeauna să îi mulțumească. În plus, pe lângă consilierea în privința sprâncenelor, Anastasia Soare oferă ca bonus și o mulțime de sfaturi despre viață și afaceri. Zilele trecute, vedeta a primit cadou un buchet de flori, alături de un mesaj de mulțumire. „Mulțumim pentru vorbele tale înțelepte despre afaceri, viață și sprâncene. Te apreciem foarte mult”, spunea bilețelul care a fost trimis alături de flori. 

Bilețelul era semnat de o parte din crema din Silicon Valley. Printre cele cinci doamne care i-au trimis româncei flori se află și Monique Cheng Joe, Vicepreședinte senior, șef al mărcilor și al conținutului Proprietate intelectuală la NBC Universal, dar și Sofia Jeong, care se ocupă cu protecția brandului Facebook. Anastasia le-a mulțumit doamnelor pentru gest și a împărtășit momentul cu urmăritorii de pe Instagram, semn că se bucură din tot sufletul de gesturile frumoase și de aprecierea clientelor care îi trec pragul. 

Foto: Instagram, Facebook

Vine sfârșitul lumii? Un nor de lăcuste a atacat Libanul, un oraș din China a fost acoperit de nisip

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre