Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum se „antrenează” Bianca Drăgușanu pentru nunta cu Gabi Bădălău. Au ales deja locul

Exclusiv. Cum se „antrenează” Bianca Drăgușanu pentru nunta cu Gabi Bădălău. Au ales deja locul
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt la un pas de „pasul cel mare”. Cel puțin așa crede toată lumea, asta  transpare din postările lor. Iar faptul că blondina a fost în sfârșit  primită în sânul familiei  iubitului ei, spune multe.

De la început relația lor nu a fost privită cu ochi buni nici de fosta soție a omului de afaceri, dar, mai ales, nici de membrii familiei acestuia. Familia Bădălău nu a vrut-o nici în ruptul capului pe Bianca în viața ei și s-a opus cât de mult a putut. Au existat inclusiv mărturii despre „pactul” făcut între mama lui Gabi Bădălău și fosta noră, Claudia Pătrășcanu, pentru a o îndepărta pe Bianca din schemă.

Și alte voci care au spus că nici „mama soacră” și nici sora lui Gabi Bădălău nu au agreat-o deloc pe întreprinzătoarea Bianca Drăgușanu. S-ar fi pus la cale strategii de îndepărtare a ei, etc.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au postat în serial imagini tandere din locația de evenimente a familiei bărbatului

Numai că, în final, Bianca a trebuit să fie acceptată. Îndrăgostit peste poate de blondină e Gabi Bădălău și, de o vreme, nu mai contenește cu postările pline de iubire alături de aceasta. Un moment „istoric” în relația lor a fost în mai, când Bianca Drăgușanu a participat la aniversarea surorii lui Gabi Bădălău.

După ce nu a fost invitată la nunta ei, Bianca Drăgușanu s-a distrat la petrecerea aniversară a Sabiei, viitoarea cumnată

Fetele s-au îmbrățișat, au dansat pe manele, s-au distrat copios, iar Bianca a și postat fotografii cu „cumnățica”. Asta după ce la nunta Sabinei Bianca nu s-a numărat printre invitați.

Rochile de mireasă ale Biancăi și semnalul că toată lumea așteaptă nunta

De săptămâni bune, Bianca Drăgușanu este nelipsită din domeniul de evenimente deținut de familia Bădălău. A participat la aniversarea viitoarei sale cumnate, alături de care s-a și fotografiat și a distribuit imaginile pe rețelele sociale. Au mai fost weekenduri petrecute în familie, inclusiv cu copiii lui Gabi Bădălău alături.

@biancadragusanu8 #CapCut #monato #tiktokromania #bridetobe #biancadragusanu #bride ♬ serhat durmus la callïn – Hamza Riaz Khan

Și mai mult decât atât. Bianca Drăgușanu a descins la locul de evenimente luxos al familiei Bădălău cu rochiile de mireasă după ea. S-a filmat și s-a fotografiat în locul unde va juca dansul miresei. Ea a distribuit imaginile  realizate de profesioniști, în care pune în valoare rochiile albe, cu trenă, dar și numele locației, pe rețelele sociale. Iar dacă nici asta nu e reclamă, sprijin pentru afacerea familiei viitorului soț, deci, devotament, atunci nimic nu e!

@biancadragusanu8 #CapCut #monato #bridetobe #tiktokromania #viral #fyp #biancadragusanu #weddingdress ♬ Love Me Like You Do

Dacă mai avea cineva dubii că Bianca nu ar fi intrat de-a dreptul în familia iubitului ei, acum e clar că acest lucru s-a întâmplat. Bianca e cot la cot cu familia Bădălău, promovează la greu) locația de evenimente a acesteia, practic, implicându-se în afacere oricare din membri familiei. Și chiar mai mult. Să nu uităm că, dintre toți, doar ea e cu adevărat un influencer, drept pentru care familia Bădălău nu poate fi decât mulțumită pentru reclama făcută. Acum toată lumea așteaptă nunta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre