Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dalina, iubita lui Răzvan Simion, a surpins pe toată lumea

Exclusiv. Dalina, iubita lui Răzvan Simion, a surpins pe toată lumea
Toți o știm deja că e deloc dornică să fie în centrul atenției. A povestit și ea, a spus-o și iubitul ei: relația a avansat încet tocmai pentru că ea nu voia viața de parteneră a unei vedete. Apoi, s-a întâmplat.

Arhitecta Daliana Răducanu și prezentatorul TV Răzvan Simion trăiesc o superbă poveste de dragoste. Într-un interviu recent, bărbatul a povestit cum a început relația cu noua lui iubită. Interviul a fost acordat la aproximativ un an de când cei doi au fost surprinși, pentru prima dată împreună, în public. A fost o ieșire la Istanbul din care își amintesc un sărut atât de pasional, încât erau să cadă în Bosfor.

Răzvan Simion povestea că arhitecta a fost la început sceptică cu viitorul relației, deoarece ea este o persoană care ține foarte mult la viața privată, iar el prin statutul de vedetă TV este mereu în lumina reflectoarelor. Și ea a vorbit despre acest aspect.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit tânăra.

Dalina lui Răzvan Simion ne arată cum e iubită

În cele din urmă, au găsit modul de conviețuire iar încet, încet Daliana Răducanu începe să expună detalii din viața lor intimă. Lunile trecute bruneta a dezvăluit o imagine realizată în dormitor în reflexia lor în oglindă . Dar acuma a surprins pe toată lumea distribuind un simbol al dragostei care se află între ei.

Toți știu că dacă nimeresc ora exactă este semn că cineva îi iubește. Daliana a nimerit și ora exactă și mai mult decât atât. Ea a postat pe Instagram un super buchet de flori pe care l-a primit în dar de la dragul ei.

Zilele acestea Răzvan Simion se află la Timișoara unde își vizitează copiii. Așa cum știți, îndrăgitul prezentator a fost căsătorit iar din această relație are doi copii superbi, un băiat și o fată. Între timp și fosta sa soție de care Răzvan a divorțat pentru a intra în relația oficială cu Lidia Buble, și-a găsit partenerul și chiar a făcut marele pas. Fosta doamnă Simion s-a căsătorit lunile acestea și este extrem de fericită.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre