Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Oțil a plecat de la Gabriela și fiul lui. Ce mesaj a lăsat

Exclusiv. Dani Oțil a plecat de la Gabriela și fiul lui. Ce mesaj a lăsat
Dani Oțil ține să le arate tuturor colegilor de breaslă că poate îmbina utilul cu plăcutul, viața de familist cu hobby-urile sale extreme.

La două săptămâni de când a devenit tată cu acte în regulă, Dani Oțil a plecat de la Gabriela și fiul lui, Luca Tiago Oțil. La cei 40 de ani ai săi, celebrul prezentator nu vrea să facă rabat de la viața cu care s-a obișnuit înainte de a deveni soț de familie și, mai apoi, tată. Dar orice s-ar spune, Dani Oțil e tare mândru că are un urmaș care îi va și duce numele mai departe.

Dani Oțil a plecat  cu o domnișoară

În acest weekend Dani Oțil participă la o nouă sesiunea de curse. Și nu e singur. El a urcat în mașină alături de o domnișoară, pasionată, ca și el, de viteză și cai putere.

Ioana a ajuns pentru raliu de la sute de kilometri distanță, după cum cu relatat Dani  Oțil. El avea emoții lângă tânăra  bine făcută. Era mai înaltă decât el și nu era sigur că o va încăpea costumul de copilot. La Cluj a plecat Dani Oțil și i-a lăsat singuri acasă pe Gabriela și fiul lui.

Ce face Dani Oțil când plânge copilul

După două săptămâni cu bebelușul, Dani Oțil spune că s-a „prins” despre ce are de executat atunci când cel mic începe să facă urât. Așa cum a arătat, în perioada aceasta, prezentatorul matinalului încearcă să se implice cot la cot alături de nevasta lui în creșterea și îngrijirea copilului.

„Două săptămâni cu bebelușul. E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: lapte în sân, scutec curat, praf roz de stele dulci cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare, la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a dezvăluit prezentatorul celei mai apreciate emisiuni matinale de televiziune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre