Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. De ce țipă Lidia Buble pe stradă. Nu are pic de rușine

Exclusiv. De ce țipă Lidia Buble pe stradă. Nu are pic de rușine
Deja o știm cu toții, Lidia Buble e o extrovertită. Nu are nicio problemă în a face public tot ce îi trece prin cap. De la lacrimi la ținute absolut incendiare și fotografii în care e mai degrabă fără haine.

În pantaloni scurți, cu șosetele urcate pe gambe, și deloc singură, Lidia Buble s-a apucat să țipe pe stradă. Miza era să o audă chiar toată lumea. s-a și filmat făcând asta. Și apoi a distribuit pe rețelele sociale.

„Să știți că e sora mea și o iubesc foarte mult, este superbă! Nu mă aude… Să știți că e sora mea și e superbă! Să știți că este sora mea și o iubesc! Da, da, da!”, a țipat vedeta, în timp ce mergea de mână cu una din surorile ei. Apoi a țipat pur și simplu, spre jena surorii sale care se aude, în fundal, cum spune „Ferească…”.

De ce țipă Lidia Buble pe stradă

Se pare că Lidia Buble  nu mai poate de fericire după ce s-a revăzut cu una din surorile ei. Este vorba de Estera Buble, care trăia în Austria, după cum Rețete și vedete a scris. Sora Lidiei e o „anonimă” cu peste  48.000 de fani pe InstagramEstera Buble este make-up artist de succes și, în timp ce sora ei mai mare încă trebuie să își caute fericirea, ea are o familie perfectă. Estera și soțul ei au doi copii absolut minunați.

Cele două au ieșit la plimbare prin București și au mâncat înghețată. V-ați dat seama De ce țipă Lidia Buble pe stradă, de fericire.

Cât de numeroasă e familia Buble

Surorile Buble s-au născut într-o familie cu 11 copii. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera (foto), Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Ldia Buble într-un interviu, în urmă cu patru ani.

Sursa foto: Instagram

Reghecampf vrea să demonstreze ceva, nu mai termină cu cadourile scumpe. Anamaria din nou răsfățată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre