Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dezvăluire foto: Ce nu pune pe ea Lidia Buble când se duce la coafor!

Exclusiv. Dezvăluire foto: Ce nu pune pe ea Lidia Buble când se duce la coafor!
Lidia Buble e o dezinhibată. Iar asta s-a văzut de când a devenit vedetă. Fotografiile incendiare cu ea și tatuajele ei de la începutul relației cu Răzvan Simion însă sunt pe retina multora. Dar în ultima vreme Lidia s-a întrecut pe sine.

Dezinvoltă până la extrem, așa se prezintă cântăreața, iar dovada e vie, avem imaginile: să vedeți ce nu pune pe ea Lidia Buble când se duce la coafor.

Zilele trecute blondina a recunoscut că are un iubit (nou) și s-a exprimat cât se poate de plastic, spunând că i-a pus dumnezeu mâna-n cap. Fanii ei au savurat fiecare imagine din vacanțele petrecute alături de actorul spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra.

De câteva zile cei doi nu își mai transmit mesaje în public. Dar asta, probabil, se traduc e prin faptul că fiecare din ei e ocupat. El a călătorit pentru niște evenimente, Lidia s-a coafat.

Ce nu pune pe ea Lidia Buble când se duce la coafor!

Pe când se dezbătea dacă Lidia Buble ar face pasul spre o relație cu solistul trupei Vunk, alături de care a și scos o piesă, vedeta posta pe InstaStory imagini incendiare cu fragmente din lenjerie intimă sexy. A mai distribuit și alte ținute incendiare, însă fără să dea niciun indiciu despre bărbatul căruia îi erau adresate.

Lidiei îi place să fie lejer îmbrăcată, iar asta s-a văzut și la Asia Express. Într-una din ultimele imagini difuzate, apare fără sutien. Și tot fără sutien, cu toate „podoabele” la vedere, a apărut, ieri, și la coafor!

Lidia Buble nu consideră că ar fi un gest de indecență să se expună fără lenjerie în partea de sus a corpului, e frumoasă, are ce arăta, mama natură a fost darnică, și de ce să nu se bucure toată lumea de priveliște?! Sau poate că atunci când  merge la coafor simte nevoia de lejeritate totală.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre