Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fiul vitreg al Gabrielei Firea a răscolit Parisul. Iată creațiile unui „artist alcoolic: gospodină”!

Exclusiv. Fiul vitreg al Gabrielei Firea a răscolit Parisul. Iată creațiile unui „artist alcoolic: gospodină”!
Fostă jurnalistă de succes și fostă primăriță a Capitalei, Gabriela Firea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea are trei copii naturali, un fiu cu fostul soț decedat, doi cu actualul primar al orașului Voluntari. Și mai are un fiu, vitreg... sau l-a avut.

Când a început relația cu primul ei soț, în anii 1990, Răsvan Firea, acesta avea deja un fiu, Răzvan Alexandru, care venise pe lume din relația lui cu un fotomodel celebru. Surse Rețete și Vedete au relatat că în copilărie acesta a fost foarte apropiat de o mătușă, care s-ar fi ocupat inclusiv de educația lui.

Răzvan Alexandru Firea trăiește la Paris și activează ca model și creator de modă (Sursa foto: Instagram)

În prezent, Răzvan Alexandru Firea a ajuns la o carieră de succes. Tânărul a trecut de 30 de ani și trăiește la Paris, unde activează ca model, dar și ca designer vestimentar. El și-a lansat propria linie de haine și are un magazin online. Creațiile lui se bucură de succes. El le vinde în serii mici, și multe din modele sunt, pe site, sold out deja. Site-ul se numește Le petit indigent (Micul nevoiaș) și vinde rochii, tricouri și alte piese de îmbrăcăminte. Prețurile încep de la peste 30 de euro un tricou și ajung în jurul a 200 de euro în cazul rochiilor.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, creator și model de succes, la Paris

„Artist alcoolic: gospodină”, așa se prezintă Răzvan Alexandru Firea pe contul de Instagram. Acesta își promovează creațiile dar și modul de viață libertin. Într-una din postări, în care apare fotografia a doi tineri ce dorm îmbrățișați, el povestește o întâmplare emoționantă petrecută într-o vară, la Vama Veche.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea a lansat o linie de tricouri cu modele deosebite (Sursa foto: Lepetitindigent)

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, în vârstă de 35 de ani, a fost primul model androgin din România. Între timp, Răzvan Alexandru Firea s-a mutat la Paris și are o carieră de succes în lumea modei. El activează deopotrivă ca model și creator. În calitatea sa de model, el a defilat pe podium pentru branduri de renume. Pe de altă parte, magazinul online, unde își vinde creațiile vestimentare, se bucură de succes și are deja proprii clienți.

Moment dramatic

„M-am deghizat pentru câteva zile, am îmbrăcat haine banale, și mi-am dat seama că nu mi-a plăcut nici sa trec neobservat. Nu m-am simțit sincer față de mine. Cred că sunt diferit, arăt altfel decât arată majoritatea băieților. Eu întotdeauna mi-am dorit ca felul în care mă manifest să fie unic, simt nevoia să mă exprim.

Colecțiile lansate de Răzvan Alexandru Firea, la Paris, se bucură de succes (Sursa foto: Lepetitindigent)

În mod cert, oamenii ar trebui să mă vadă ca pe un bărbat. Într-adevăr, am trăsături androgine, care mă pot face să arăt ca o fată, din cauza mediului în care lucrez am probabil și gesturi care sunt mai efeminate, dar până la urmă sunt bărbat. Dar sunt altfel decât majoritatea, iar de aici pornesc și presupunerile”, a declarat Răzvan Alexandru Firea în urmă cu ceva timp.

Răzvan, conform mamei sale, a trăit o adevărată dramă atunci când și-a pierdut tatăl, mai ales că aceasta susține că fiul nu a fost anunțat imediat de momentul decesului, de către mama sa vitregă, Gabriela Firea. Conform mamei sale naturale, relația cu Gabriela Firea nu a fost în cel mai buni termeni. La vremea respectivă, au existat aceleași acuzații în presă, comentate și respinse de Gabriela Firea.

Sursa foto: Instagram, Lepetitindigent

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre