Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Firea ține dietă cu aghiasmă! A slăbit zeci de kilograme și poate mânca orice poftește

Gabriela Firea ține dietă cu aghiasmă! A slăbit zeci de kilograme și poate mânca orice poftește
Nu e doar politician și femeie de afaceri. Gabriela Firea se pricepe și la gătit, dar își dorește și o siluetă de manechin. Pentru a-și menține suplețea, fosta jurnalistă a găsit o dietă-minune! Ad litteram.

Dacă e duminică, Gabriela Firea s-a gândit că n-ar strica să-și îndulcească familia cu un preparat deosebit.

Gabriela Firea, bucătar de duminică. L-a avut ca ajutor pe Covrigel

Se spune că moldovencele stăpânesc cel mai bine arta bucătăriei, iar Gabriela Firea face parte din această categorie. Cu puțin timp în urmă, fostul primar al Bucureștiului a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare dichisită, dar cu șorțul în față, ținând în mână o cratiță cu un desert.

Soția primarului din Voluntari, Florentin Pandele a fost extrem de fericită pentru că a avut și un ajutor prețios. Fiul său, Zian, alias Covrigel a fost cel care i-a dat o mână de ajutor, așa că mama l-a avansat la gradul de maestru bucătar.

A gătit mâncare chinezească alături de Viorica Dăncilă și Rovana Plumb

Cu câțiva ani în urmă, Gabriela Firea și-a etalat talentul de bucătăreasă, când a gătit mâncare chinezească alături de fostul premier Viorica Dăncilă și Rovana Plumb. Totul s-a întâmplat de Ziua Internațională a Femeii, la un eveniment organizat de Ambasada Chinei în România.

Cele trei doamne au demonstrat tuturor că știu să preparare colțunași și pachețele de primăvară ca nimeni altele. Ca să vadă toată lumea, Gabriela Firea a postat atunci pe pagina ei de socializare preparatul gustos, iar fanii ei au fost extrem de bucuroși să o vadă și în această ipostază.

Cum a slăbit 20 de kilograme

În 2017, Gabriela Firea a dat jos cele 20 de kilograme pe care le-a pus în perioada sarcinii. Cum a reușit? Blonda spune că în fiecare dimineață după ce bea aghiasma, consuma și un pahar cu apă cu jumătate de lămâie stoarsă. La micul dejun mânca doar un iaurt degresat cu ovăz și uneori semințe de dovleac sau in. Prânzul consta în supă cremă de legume și un grătar de curcan sau pește cu salată. Cât privește cina, se oprea la brânză slabă cu roșii.

Sursă foto: instagram, digi24

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre