Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabriela Oțil  nu se abține niciodată de la asta. Nașa o dă de gol

Cu foarte puțin timp înainte de nuntă, soția lui Dani Oțil nu are nicio grijă referitoare la silueta. Model și fire sportivă, tânăra a Gabriela este posesoarea unui trup de invidiat.

Gabriela Oțil este invidiată pentru silueta ei, pe care nu și-a pierdut tot nici măcar în perioada în care a fost însărcinată cu primul copil al cuplului, adorabilul Tiago. În timp ce majoritatea mireselor țin diete pentru a încăpea în rochiile de nuntă, Gabriela înfulecă de-a dreptul fără niciun stres, pentru că silueta îi permite. Nașa ei o dă de gol și astfel află toată lumea ce fel de mâncare îi place cel mai mult Gabrielei Oțil, un preparat pe care îl consumă cât de des are ocazia.

Gabriela Oțil nu își face griji pentru siluetă, mănâncă paste cu trufe ori de câte ori vrea

Ba mai mult decât atât iau îl recomandă și celor la alți apropiați, care se bucura astfel să descopere o rețetă aparte. Așa cum știți, nașii de cununie ai Gabrielei și ai lui Dani Oțil sunt fosta „mamă natură”, Roxana Ionescu și antreprenorul și DJ -ul, Tinu Vidaicu. Deși trăiesc în Timișoara, aceștia din urmă fac foarte multe drumuri la București, la finii lor, la fel cum și aceștia vin deseori la petrecerile organizate în clubul pe care nașii îl dețin în orașul care anul acesta este Capitală Europeană a Culturii.

Cum se prepară pastele preferate de Gabriela Oțil și nașa ei

„La recomandarea finei mele, Gabriela, mănânc ceva bun. Mănânc paste în rolă de parmezan, cu trufe. Abia aștept. Eu am văzut că ea mănâncă des, deci nu îngrașă”, a dezvăluit, pe rețelele sociale, Roxana Ionescu.

Poate vă întrebați cum se prepară pastele cu trufe în rolă de parmezan. Rețeta nu este deloc complicată, tot ce trebuie e să vă asigurați că aveți sunt ingredientele. Adică niște paste de calitate, pot fi și unele integrale, apoi ar trebui să aveți o rolă de parmezan care este deja scobita la mijloc, iar în final trufele.

Chiar dacă unii cunoscători vor spune că sezonul lor a trecut în România, acesta se găsesc de vânzare, în magazinele de specialitate, dar și prin anunțurile de mică publicitate, pe piața liberă. Pastele fierte al dente, se pun fierbinți, poate cu o lingură – două de lichid în care au fiert, în scobitura din rola de parmezan și se amestecă acolo până când preiau o cantitate suficientă din această brânză fermentată. După ce se scot pe farfurie se ornează cu felii foarte subțiri de trufe.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre