Bendeac, Speak, Gyulia și alte vedete au venit la nunta „mamei Natură” Roxana Ionescu. A fost a treia

Bendeac, Speak, Gyulia și alte vedete au venit la nunta „mamei Natură” Roxana Ionescu. A fost a treia
Mai întâi s-a căsătorit la starea civilă. Anul trecut. Au dat o petrecere, în clubul lor. Weekendul trecut au mers la biserică. „Mama Natură” Roxana Ionescu a îmbrăcat rochia albă de mireasă. A mai urmat o petrecere. Tot la club. Vineri seara a fost a treia. Roxana a purtat tot o rochie albă. Distracția s-a ținut într-o sală de evenimente și s-a încheiat abia sâmbătă dimineața.

Bendeac, Speak, Gyulia și alte vedete au venit la nunta „mamei Natură” Roxana Ionescu. A fost a treia petrecere de nuntă. Roxana Ionescu i-a spus „Da” mai de mult cunoscutului DJ, coach și antreprenor timișorean Tinu Vidaicu. Vidaicu deține, împreună cu asociatul său, cel mai în vogă club din vestul României. Care, așa cum mărturisea recent, va fi franchizat, de anul acesta.

Prin urmare, dacă pandemia le-a dat planurile peste cap și nu s-au putut nunti cum și-au dorit, au făcut două petreceri de nuntă anul acesta. Sâmbătă seara, Roxana Ionescu a purtat o superbă rochie albă din pene. Și i-a cântat iubitului ei soț, acompaniată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor – „Ziua-n care tu m-ai sărutat”.

Finii au lipsit și de data aceasta

Luna trecută, „mama Natură” Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, i-au nășit pe prietenii lor din București, Dani Oțiul și Gabriela Prisăcariu. A fost distracție mare, acolo. Totuși, spre surprinderea generală, finii nu au fost la Timișoara în momentul în care Tinu și Roxana și-au jurat credință și iubire în fața lui Dumnezeu. Nu au venit nici acum. Pe de o parte sarcina Gabrielei avansează. Pe de alta, Dani a fost prins cu raliurile, în ambele weekend-uri.

Din ce câștigă bani familia Vidaicu

Fosta „Mamă Natură” Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc de ani buni împreună,  la Timișoara. De numele lor e legată comunitatea Epic Society, în jurul celui mai în vogă club din vestul României, unde Tinu e asociat și DJ.

Tinu Vidaicu nu mai este, însă, de foarte mult timp doar DJ. În ultimii ani, a devenit co-proprietarului unuia dintre cele mai tari cluburi di n Timişoara şi managerul clubului Ponton Casa Baraj, de la Văliug, unul din cele mai căutate locuri de distracţie din Banat, pe timpul verii, cel mai în vogă din județul Caraș Severin. Din 2004, Vidaicu se ocupă de management artistic, organizare de evenimente, branding, marketing şi coaching. Anul trecut a devenit administratorul județului Caraș Severin. Și a început și un interesant proiect de coaching.

Roxana Ionescu este „figură publică” și câștigă și ea din promovarea de branduri și asocierea cu acestea, fiind un excelent consilier de marketing.

Sursa foto: Instagram

Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii cu cei mai în vogă maneliști și torturi cu bani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp