Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gina Pistol a pățit-o, duminică, de la fiica ei, Josephine

Exclusiv. Gina Pistol a pățit-o, duminică, de la fiica ei, Josephine
Gina și Smiley sunt nerăbdători să își creștineze fiica. Iar până la botez o feresc de deochi cu fir roșu legat la mânuță. Tânăra mămică a crezut că și-a luat toate măsurile de precauție.

Gina Pistol a pățit-o, duminică, de la fiica ei, Josephine, iar  la asta nu se aștepta nimeni. De când au devenit părinți, și ea și Smiley au devenit mult mai responsabili și mai atenți. Iar acum, orice decizie iau, are legătură cu micuța lor.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. (…)  „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!”, mărturisea Smiley la începutul lunii martie.

Recent, Gina a dezvăluit că urmează ca fetița să fier botezată.  Ar putea fi un botez la mănăstire, locul unde a făcut primul drum artistul imediat ce a aflat că fiica lui a venit pe lume. Nași vor fi o prietenă de-a Ginei, timișoreancă, și partenerul acesteia.

Gina Pistol a pățit-o, duminică, de la fiica ei

Dar, până al botez, Gina și Smiley continuă suspansul și continuă să nu o prezinte, încă, lumii, pe micuța lor. Dar duminică s-a întâmplat ceva. „De o oră stăm așa. Aș vrea să mănânc, să beau apă, să merg la baie, să-mi îndrept spatele. Să îl las pe Gosha afară. Dar mai stau puțin nemișcată, că tare-i bine”, mărturisește Gina Pistol.

E bine pentru micuța Jopsephine. Fiica ei și a lui Smiley a adormit la pieptul mamei sale, după ce a mâncat. E așa adorabilă încât mămica nu se îndură să o miște din loc. Chiar dacă asta înseamnă, cum ați văzut, o serie de sacrificii. Iar cu ocazia acestei postări, toți fanii lor au putut să o vadă pe micuță. Nu complet, dar ceva mai mult din ea. Inclusiv un obrăjor și o urechiușă. Până acum fanii au văzut doar trusoul fetiței, câte o mânuță și piciorușele ei.

Sursa foto: Instagram

Paula Seling are o siluetă de invidiat. Ce aliment a eliminat vedeta din dietă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre