Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Irina Rimes a detronat-o pe Bubble? Cine e cea mai stilată

Exclusiv. Irina Rimes a detronat-o pe Bubble? Cine e cea mai stilată
Lidia Buble este de departe o fashionistă înrăită. Etalează cele mai noi ținute de la marile case de modă, știe să aleagă și e mereu o apariție aparte. Totuși, altă vedetă a câștigat premiul pentru  Best Personal Style.

Irina Rimes a câștigat, miercuri seara, premiul Best Personal Style la ediția ELLE Style Awards 2020. Într-un an cum nu ne-am așteptat și celebra gală  care până acum se ținea la palatul Parlamentului, a avut loc online. Evenimentul  a recompensat și anul acesta profesioniștii industriilor de modă și frumusețe și cele mai stylish celebrități, prin intermediul unui eveniment desfășurat online, ceremonia de premiere, care a urmat campaniei de votare de pe site-ul elle.ro.

Roxana Voloșeniuc, Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu au fost gazdele evenimentului, iar Irina Rimes, câștigătoarea trofeului la categoria Best Personal Style, a susținut un scurt recital special.

Ați auzit de depresia imigrantului? Irina Rimes o știe

Chiar dacă acum este una dintre cele mai importante vedete pop autohtone, pentru Irina Rimes succesul a venit treptat. Artista de 29 de ani s-a născut în Republica Moldova și a fost pasionată de muzică de când se știe. „Acolo munceam și scoteam piese ca să fiu cunoscută pentru a lua mai mulți bani la o nuntă, pentru că banii îi făceai din nunți, nu din concerte”, povestea  Irina Rimes într-un interviu.

Când a decis să se mute în România a făcut pasul fără să se gândească la urmări. A trecut prin „depresia imigrantului” și, luni de zile nu a ieșit din casă decât ca să își cumpere mâncare. Compunea piese pentru artiste din Republica Moldova când Andi Bănică i-a propus o piesă nouă. Aceasta a devenit hitul care a lansat-o: Visele. Între timp a lansat al treilea album de studio. Fanii îi apreciază muzica, dar, după cum se vede, mai ales stilul.

Secretul stilului Irinei Rimes

Iese din tipare cu stilul ei vestimentar și asta fără a apela la nume de catwalk de „săptămâna modei”. Poartă creații autentice, care „spun ceva”. Cum a apărut stilul Irinei Rimes și în urmă cu cât timp?

„Este un stil pe care l-am conturat în timp, împreună cu Olivia Stoica – stilista mea. Stilul acesta de Lolita Urbană completează muzica pe care eu o scriu și o cânt. Mereu ne consultăm pe listele de shopping și pe ținutele pe care urmează să le port, dar Olivia este cea care știe exact ce trebuie și mai ales când”, mărturisea artista în urmă cu doi ani.

Zilele trecute a povestit care e piesa vestimentară care o obsedează în acest moment: „sunt îndrăgostită de corsete și am câteva din piele, cu detalii rock; sunt de la House of Compulsion”.

Ținuta mea preferată este acceptarea. Nu mă definesc hainele, ci doar mă ajută să transmit mesajul într-o formă estetică, așa cum încerc să o fac prin muzică. Ținuta mea preferată este goliciunea sau hainele care mă ajută să exprim starea mea curentă. Există multe ținute de la Vocea României și nu numai care mi-au rămas în minte, dar n-aș mai putea să le port acum”, a mai spus artista în același interviu în care susține că nu ar putea renunța niciodată la bocancii negri cu platformă și la teniși.

Sursa foto: Instagram

Moş Gerilă şi ”Pluguşorul” socialist. Versuri despre care nimeni nu știe cine le-a scris

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre