Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iubita lui Dani se pozează tot mai goală, el calcă rufe, ca să mai aducă un ban în casă

Exclusiv. Iubita lui Dani se pozează tot mai goală, el calcă rufe, ca să mai aducă un ban în casă
Scene incendiare cu logodnica lui Dani Oțil. Marea dragoste a co-prezentatorului emisiunii de pe Antena 1 „Neața cu Răzvan și Dani” e lipsită de inhibiții și, probabil, în scurt timp se va alege cu restricționări din partea rețelelor sociale. Gabriela Prisăcariu a ajuns la Paris în week-end și și-a făcut de cap, arătându-le și fanilor dezmățul cu oglinda în tavanul din dormitor.

Într-una din ultimele postări de acolo ea s-a fotografiat goală, în așternuturi, în oglinda din tavan. „Nebunico❤️”, „Bietul Otil…. 🤣”, „Uhhhhhh 💣🔥”, „Norocos Dănuț😍”, „Wow ce poză tare🔥🔥❤️”, „Super!😍”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela de la fanii ei.

gabriela prisacariu

Gabriela se dezbracă pentru public ori de câte ori are ocazia

Adevărul este că, ori de câte ori are ocazia, logodnica lui Dani Oțil publică imagini în care își etalează silueta perfectă, și în doar câteva momente adună mii de like-uri.

gabriela prisacariu

Pe de baltă parte, nici prezentatorul nu stă cu mâinile-n sân. Mândru tare de „bucățica” sa, el le mai arată fanilor ce ar trebui să vadă doare el în dormitor. Recent a postat o imagine cu Gabriela călcând topless.

gabriela prisacariu

Deși între ei există o diferență de vârstă de 12 ani, dar și de înălțime (el are 1.75 m, iar Gabriela 1.80), ea este femeia care l-a făcut pe Dani Oțil să uite de Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relație de 6 ani și lângă care vroia să își petreacă tot restul vieții. A cerut-o deja în căsătorie, iar cei doi se pregătesc pentru marele eveniment.

Cum face Oțil bani de nuntă

Pe de altă parte trebuie să ne gândim că toate postările le fac pentru bani. Ce nu fac vedetele pentru bani? De exemplu, în timp ce iubita sa logodnică a fugit tocmai la Paris, Dani Oțil s-a apucat de călcat rufe, ca să mai aducă un ban în casă. Inclusiv pentru nuntă e nevoie de bani. Așa că Oțil s-a pus serios pe treabă și a început să calce, mai întâi echipamentul său de sport, după ce și-a schimbat fierul de călcat vechi de mai mulți ani cu unul nou, pe care promovează ca pe o „minune”.

 

View this post on Instagram

 

#EffortlessIroning #PhilipsPerfectCareSeria9000

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Gabriela, poreclită „Miss Funduleț” pentru posteriorul absolut fabulos cu care se mândrește, este prima relație asumată de prezentatorul  matinalului de la Antena 1, după 2014, anul în care a încheiat relația cu Mihaela Rădulescu. Top modelul a devenit cunoscut după ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, fiind apoi invitată la o altă emisiune pe Kanal D, „Te vreau lângă mine”.

gabriela prisacariu

Sursa foto: Instagram

Afacerea Nunta. George Burcea povestește ce de Andreea Bălan a vrut și a doua petrecere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre