Zilele acestea Lidia Buble a decis să prindă ultima zăpadă, așa că a dat fuga în munți. Cochetă și cu echipament de top, după șase ani de pauză, vedeta a schiat. Ea a fost filmată și a distribuit imaginile pe Instagram, bucurându-se de experiența care i-a lipsit timp îndelungat.
În ultima perioadă, Lidia a distribuit pe conturile de socializare imagini în care le arată fanilor cât este de frumoasă, dar și ce ținute și accesorii de lux și-a mai cumpărat. Așa cum știți, tânăra din Hunedoara e o fashionistă adevărată și urmărește ultimele colecții. Ea poartă numai haine de firmă.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
Lidia Buble, o vedetă sofisticată
De când a ajuns mare vedetă, grație talentului muzical înnăscut, Lidia Buble și-a schimbat radical modul de viață. În meniul vedetei se regăsesc mâncăruri scumpe, sofisticate, pe care, deseori le arată fanilor, postând pe Instagram. Chiar dacă face parte dintr-o familie creștină practicantă, aceasta consumă și alcool, iar aici alege doar băuturi scumpe.
Cât costă șampania pe care Lidia Buble o bea după ce mănâncă ceapă
Cu ocazia vacanței de schi, Lidia Buble a dezvăluit ce la „dezmăț” gastronomic s-a dedat. După o partidă bună de schi, Lidia și-a refăcut energia cu o ciorbă de fasole servită clasic, cu multă ceapă roșie. Și asta nu e tot.
Vedeta le-a arătat fanilor și cu ce se „drege” după atâta fasole cu ceapă: bea una din cele mai scumpe șampanii, Veuve Clicquot . O sticlă costă aproape 300 de lei, la magazin. Având în vedere că a servit-o la restaurant, prețul sticlei din care Lidia își umple cu vârf paharul, poate avea preț dublu și chiar mai mare. Dar, în mod cert, dacă e să o credem, șampania Veuve Clicquot merge cel mai bine după ce ai mâncat ceapă.
Șampanie fină, cu istorie
Veuve Clicquot Ponsardin este o casă de șampanie fondată în 1772 și cu sediul în Reims. Este una dintre cele mai mari case de șampanie. Madame Clicquot este creditată cu descoperiri majore, creând prima șampanie de colecție cunoscută în 1810 și inventând procesul de clarificare a șampaniei prin intermediul mesei de strivire în 1816.
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook