Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea trăiește modest. Uite cu ce merge acasă când termină munca

Exclusiv. Mădălina Ghenea trăiește modest. Uite cu ce merge acasă când termină munca
Mădălina Ghenea trăiește modest. Vedeta a arătat pe Instagram cu ce merge acasă în fiecare zi, după ce termină munca.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a făcut bagajele și s-a mutat în Milano, Italia, împreună cu micuța Charlotte, fetița pe care o are cu omul de afaceri. Deși au încercat să facă relația să meargă, lucrurile nu au funcționat, așa că cei doi și-au strâns mâinile și bruneta s-a întors la viața ei din Italia, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. Mădălina Ghenea trăiește modest peste granițe se pare. 

Deși este singură cu Charlotte în Italia, Mădălina este din când în când ajutată de mama ei în creșterea micuței, care se pare că are parte de toată grija, atenția și iubirea celebrei brunete. Micuța Charlotte are o cameră întreagă cu jucării, după cum retetesivedete.ro a scris deja la un moment dat. Cu ele se joacă și cât timp mama sa este plecată la treabă. 

Mădălina Ghenea trăiește modest. Merge acasă cu transportul în comun 

Atunci când nu este acasă alături de fiica sa, actrița se ocupă de proiectele pe care le are. Acestea îi produc banii necesari pentru a se întreține pe ea și pe fiica sa. Cu alte cuvinte, Mădălina Ghenea muncește, ca restul lumii. Și tot ca restul lumii se pare că ajunge și seara acasă de la muncă. 

Mădălina Ghenea trăiește modest

Într-o postare pe Instagram, vedeta a arătat cu ce ajunge acasă de la birou. Probabil v-ați fi așteptat să meargă acasă în vreun bolid de lux. Însa mare a fost șocul internauților când au descoperit că vedeta merge acasă cu transportul în comun. În poza pe care Mădălina a postat-o, se vede că aceasta era într-un tren. Pe scaunul din față se afla geanta ei, din care ieșea o carte cu prințese, cel mai probabil pentru fiica ei care o aștepta acasă. ”Am terminat munca. Mă întorc acasă”, a scris vedeta în dreptul imaginii. Și fix asta a făcut, pentru că ulterior a pus o poză în care se relaxa la televizor. Se vede clar că actrița are un program bine stabilit și că are grijă să le facă pe toate responsabil. 

Foto: Instagram

Jane Seymour are aceeași greutate ca la 17 ani. Care este secretul actriței

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre