Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marius Elisei bărbat fatal și de casă. Cum arată soțul Oanei Roman dezbrăcat

Exclusiv. Marius Elisei bărbat fatal și de casă. Cum arată soțul Oanei Roman dezbrăcat
Nimeni nu mai are niciun dubiu că relația dintre Oana Roman și fostul ei soț Marius Elisei a intrat într-o etapă fabuloasă. După un divorț civilizat la notar cei doi s-au împăcat și trăiesc cu adevărat mai fericiți ca oricând.

Super încântată de prestațiile iubitului ei, Oana Roman ține să ne dezvăluie un Marius Elisei bărbat fatal și de casă. Vedeta a împărtășit mai multe fotografii cu tatăl fiicei ei, Isabela, dezbrăcat.

După ce s-au separat în fața notarului public, și după ce s-a vehiculat faptul că Marius ar fi avut o iubită, cei doi s-au împăcat. Iar de atunci trăiesc în armonie, mai fericiți ca oricând. Au avut vacanțe împreună, în țară și în străinătate. Au mers în excursii și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Acum, plin de elan, s-au apucat să își amenajeze curtea. Oana și Marius s-au achiziționat în trecut o casă superbă, pe care acum, și-au propus să o aducă în forma dorită . Oana a dezvăluit că lucrurile avansează anevoios, deoarece familiei a fost imposibil să găsească muncitori calificați.

Marius Elisei bărbat fatal și de casă

Fiica fostului premier a relatat că a dat doar peste muncitor neserioși. Și a fost greu să găsească inclusiv unii care să vină și să muncească alături de ei cu ziua. Pentru că, trebuie spus, indiferent că au statut de vedete, Oana și Marius nu se dau în lături de la a pune mâna pe scule.

Bunăoară, săptămâna acesta, Oana Roman a vopsit cu succes gardul, în timp ce Marius s-a ocupat de alte treburi mai bărbătești. Cum în București e caniculă nu am mirat pe nimeni că bărbatul ar dat jos tricoul de pe el. Marius Elisei, dezbrăcat nu mai într-un șort, și-a etalat mușchii în timp ce căra materiale de construcție și meșterea prin curte. Oana nu s-a putut abține să îl fotografieze pe bărbatul vieții ei. Și a distribuit imaginile pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre