Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Roman, tranșantă cu părinții lui Marius Elisei. Vedeta dă detalii în timp ce pleacă din țară

Exclusiv. Oana Roman, tranșantă cu părinții lui Marius Elisei. Vedeta dă detalii în timp ce pleacă din țară
Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei are încă ecouri, după ce protagoniștii au avut grijă să își spele destul de multe rufe în public, pe rețelele sociale și prin intervenții în presă.  Când, într-un final, lucrurile păreau că se calmează, sunt implicați părinții.

Oana Roman a decis să plece din București o vreme, să se relaxeze. La căldură, împreună cu fiica ei, Isabela.  Cele două au luat avionul vineri dimineață, și zboară într-un loc însorit, cu palmieri.

Așa cum a făcut și în anii trecuți, Oana Roman pleacă în vacanță în Egipt. Vedeta a ales ca destinație cunoscuta stațiune turistică Hurghada, unde va locui într-un resort ce oferă suficiente facilități și oportunități de distracții inclusiv pentru fiica ei și a lui Marius Elisei. Oana Roman pleacă în vacanță doar cu fetița, care a intrat și ea, vineri, în vacanță.

Cum intervin părinții lui Marius Elisei în despărțirea acestuia de Oana

Înainte de plecare, Oana Roman a oferit lumii ultimele detalii despre despărțirea ei de Marius Elisei. Vedeta ține cu sufletul la gură pe toți amatorii de monden, cu mărturisirile pe care le face. Ea a explicat ce implicare au în despărțirea ei de cel care i-a fost soț și partener un deceniu. Fiica fostului premier e foarte directă și asumată atunci când vine vorba despre propriile decizii legate de cum își trăiește viața. Ea ține legătura cu fanii ei, pe rețelele sociale, și le răspunde la întrebările cele mai intime care i se pun.

Părinții nimănui nu trebuie să spună nimic. Nici părinții mei, nici ai lui Marius. Pentru că e viața noastră. Această mentalitate absolut proastă din România, că vai!, ce au spus părinții… Nu contează. Eu nu cer părerea părinților mei în legătură cu viața mea, cu alegerile mele, cu persoana cu care trăiesc.

Sunt matură, independentă, și îmi aleg și îmi iau singură propriile decizii. Și nici un părinte, rudă, prieten, nu are dreptul să mă influențeze în acest sens. Și, sincer, nu le-am cerut părerea. Dacă le-aș fi cerut-o, probabil că ar fi spus ceva. Dar eu nu le-am cerut părerea, nici părinților mei, nici părinților lui Marius”, a mărturisit Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre