Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe și-a luat fetele și a plecat. Unde s-a distrat artistul

Exclusiv. Pepe și-a luat fetele și a plecat. Unde s-a distrat artistul
Pepe și Raluca au divorțat oficial la notar în luna februarie, după opt ani de căsătorie. Cei doi au stabilit atunci și la cine vor rămâne fetele cuplului, adică la Pepe. Acum, Pepe și-a luat fetele și a plecat.

Pepe și Raluca au stabilit încă din luna februarie că fiicele lor vor rămâne la casa artistului din Pipera. Maria și Rosa au ales astfel, căci au crescut în casa din Pipera. Însă asta nu înseamnă că ele nu merg la mama lor oricând își doresc asta. Artistul și fosta soție s-au înțeles să aibă grjă împreună de Maria și Rosa, ca doi părinți responsabili. Acum, Pepe și-a luat fetele și a plecat. 

Artistul mai face din când în când pauză de la proiectele de care se ocupă. Iar când face acest lucru, alege să-și petreacă timpul cu Maria și Rosa, ca o familie. Practic, cele două dorm nopțile la tatăl lor, însă Raluca Pastramă le poate lua oricând dorește să petreacă timp cu ele. ”Raluca va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, declarau surse apropiate în luna februarie. 

Pepe și-a luat fetele și a plecat 

În weekend Maria și Rosa ar fi trebuit să rămână la Raluca Pastramă, conform înțelegerii. Însă Pepe se pare că a schimbat planurile, probabil cu acordul fostei soții. Astfel, artistul le-a luat pe fetițe și a plecat la munte. Acolo s-au simțit extraordinar, lucru care s-a văzut și în imaginile împărtășite pe rețelele sociale. Au dansat și au făcut coregrafii cu ajutorul lui Pepe. 

Bineînțeles, s-a lăsat și cu joacă în zăpadă și ski. Echipate în haine speciale de ski, dar și cu căciuli în cap și mănuși, cele două fete s-au întrecut pe pârtie între ele, dar și cu tatăl lor, care era foarte vesel și mândru de ele. 

Foto: Instagram 

Alex Rodriguez face eforturi. Se plimbă după J. Lo

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre