Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Răzvan Simion povestește câte a tras cu copiii când erau mici. Așa ceva nu se uită niciodată

Exclusiv. Răzvan Simion povestește câte a tras cu copiii când erau mici. Așa ceva nu se uită niciodată
De când Dani Oțil a devenit și el tătic, se întrece cu prietenul Răzvan Simion în povești despre trăsnăile făcute de copii.

Acum are copii mari, dar Răzvan Simion a trecut prin grele încercări cu moștenitorii când erau la grădiniță. Iată un moment care a stârnit râsete.

Cunoscut de prieteni ca un bun povestitor, Răzvan Simion și-a făcut echipa să râdă cu lacrimi, când a vorbit despre ce puteau să facă copiii lui când erau mici. El nu poate uita nici acum momentul în care băiatul a refuzat categoric să se îmbrace și a mers la grădiniță în pijama. „Și nu o zi, ci șapte, în aceeași pijama. Ca să nu mai spun că erau îmbrăcați și când să ieșim din casă, nu le mai plăcea încălțămintea. S-a mai plecat și în ciorapi…”, a spus prezentatorul.

Nu-i va cumpăra mașină fiicei sale

Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari, spune un vechi proverb românesc, iar Răzvan Simion știe cel mai bine. Cu ceva timp în urmă el spunea că nu ar vrea să-i cumpere mașină fiicei sale, mai ales că nu se știe încă unde va studia.

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.

Răzvan Simion și Ianca

„E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”

Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali. Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul.

Ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a afirmat Răzvan Simion. Iancăi îi place foarte mult psihologia, pentru că vrea să creeze „legături cu oamenii”.

„Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”

Pentru că nu-i place să arunce cu banii, Răzvan consideră că nu e cazul să-i cumpere mașină Iancăi, dacă vrea să plece din țară. „Urmează examenul, a terminat școala de șoferi și probabil că asta este primul pas. Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină. Afară, sistemul de transport în comun este foarte ok”, a mai spus prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre