Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Sebastian Dobrincu, întâlnire surpriză cu Shawn Mendez

Exclusiv. Sebastian Dobrincu, întâlnire surpriză cu Shawn Mendez
Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley, a plecat din România și s-a întors în Beverly Hills, California. Acolo, a avut o întâlnire surpriză cu nimeni altul decât Shawn Mendez. Și acesta din urmă nu era singur.

La doar 22 de ani, Sebastian Dobrincu a reușit să facă ce alții nu reușesc nici într-o viață. Tânărul a plecat din România în urmă cu câțiva ani și a strâns o adevărată avere. Este cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley. Sebastian face în general naveta între California, acolo unde are afacerea și București, unde se află familia sa. De ceva timp, Sebastian este în California, iar duminică a avut parte de o întâlnire surpriză chiar cu Shawn Mendez. 

Întâlnire surpriză cu Shawn Mendez. Acesta nu era singur 

Sebastian a avut parte de un moment amuzant astăzi, pe care l-a împărtășit pe Instagram. Tânărul stătea la masă la un restaurant în L.A., când a observat un paparazzi ascuns după un copac. Bărbatul era echipat cu o cameră. „Pe cine spionează domnul azi?”, a scris Sebastian pe Instagram. La câteva minute distanță, misterul a fost deslușit. Pe lângă Dobrincu au trecut chiar Shawn Mendez și Camilla Cabello. Aceștia aveau multe plase în mână și se grăbeau, probabil spre mașină. Era evident că fuseseră la cumpărături. 

întâlnire surpriză cu Shawn Mendez

Lucrurile nu s-au oprit aici, căci la câteva ore distanță, video-urile postate de Sebastian Dobrincu au fost vizualizate chiar de către Mendez și iubita sa, Camilla Cabello. Pesemne că cei doi au văzut postările tânărului în momentul în care au fost etichetați. „Care a fost discuția acasă?”, a scris Sebastian. Postările tânărului milionar au post vizualizate de peste 70 de mii de oameni, așa că nu e de mirare că ele au ajuns până la protagoniști. 

Sebastian Dobrincu vrea să digitalizeze sistemul de învățământ 

Recent, Sebastian a declarat pe YouTube că are în plan să se implice în digitalizarea sistemului de învățământ românesc.

Amintim că tânărul a fost exmatriculat de la un liceu din București, înainte să plece în Statele Unite și să facă o adevărată avere din social media content marketing. „Trebuie să pregătim viitoarea generaţie de cetăţeni ai ţării pentru meserii actuale, asta înseamnă că trebuie să ne întoarcem la bază şi să punem întrebări fundamentale cum ar fi: de ce învăţăm lucrul respectiv? Asta înseamnă că materia şcolară trebuie actualizată constant. Nu poţi să ai aşteptarea de la un doctor să folosească aceleaşi practici în prezent, precum folosea acum 10 ani, de ce ar trebui să avem aşteptarea de la un profesor să predea aceeaşi materie ca acum 10, 20 sau 30 de ani?”, a spus Sebastian pe YouTube, în urmă cu câteva luni. 

Foto: Instagram

Care este secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre