Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Știm cum va petrece Adelina Pestrițu Revelionul, și mai ales cum

Exclusiv. Știm cum va petrece Adelina Pestrițu Revelionul, și mai ales cum
Deja e Crăciunul și Revelionul bate la ușă, așa că toată lumea se gândește la marea noapte dintre ani. Nici vedetele nu fac excepție. Unele s-au pregătit în cele mai mici detalii.

Adelina Pestrițu e una din ele. Ea știe exact ce va face de Revelion, cum se va îmbrăca și, mai exact, unde se va duce să-l petreacă și cum. Fire extrem de organizată, aceasta a stabilit încă dinainte de Crăciun cum va fi noaptea ei dintre ani.

Pestrițu ține să fie autentică în tot ce face și o arată explicit, uneori. A avut o reacție de zile mari, în urmă cu puțin timp când i-a servit op replică Danei Budeanu, pentru ultimul vlog al acesteia, „verdict” în care critică influencerii pentru folosirea filtrelor care înfrumusețează, subțiază etc.

La o zi după verdictul Danei Budeanu, Adelina Pestrițu le-a demonstrat fanilor că nu promovează o imagine falsă și că nu se folosește de filtre pentru a-și ascunde sau îmbunătății fața. Vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografie fără filtre. Oricine poate vedea cât de frumoasă e și mai ales că nu există diferențe între fotografii.

Unde va purta Adelina rochia argintie cu trenă

Pentru noaptea de Revelion, Adelina Pestrițu și-a  pregătit ținuta. Vedeta va purta o rochie lungă, cu trenă și bretele, din plasă de culoarea argintului, peste care va avea o blană naturală roșie. În picioare va avea sandale argintii, asortate cu nuanța rochiei.

„Revelionul 2021 este diferit, atipic, dar nu trist. Aștept cu nerăbdare noaptea dintre ani, să îmi iau rochia de seară cu trenă, blana, tocurile, o sticlă cu șampanie și să mă arunc în pat. Anul ăsta fără petreceri. Și nici nu pot spune că am vreo urmă de regret în acest sens.

Evident, pentru o așa seară festivă și lenjeria de pat merită puțină atenție. (…)  Măcar să simțim starea de bine pe care am fi avut-o la un hotel într-o vacanță exotică și să zburăm cu gândul acolo. Rămâne să alegem filmul preferat și să închinăm un pahar”, mărturisește Pestrițu.

Sursa foto: Instagram

Rețetă de crochete perfecte printre aperitivele unei mese festive

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre