Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Țiriac jr. pleacă în expediție. De data asta, destinația aleasă e riscantă pentru Sorana Cîrstea

Exclusiv. Țiriac jr. pleacă în expediție. De data asta, destinația aleasă e riscantă pentru Sorana Cîrstea
Fiul cel mare al celebrului tenismen Ion Țiriac este la rândul său o fire sportivă și care iubește provocările ce îi testează limitele fizice. Zilele acestea se antrenează din greu.

Motivul e simplu: Ion Alexandru Țiriac, Ion Ion cum i se mai spune acestuia, pleacă în expediție. El va ajunge tocmai la Polul Nord. Dacă vă amintiți bine, anul trecut pe vremea asta era în Himalaya, urcând Everestul împreună cu iubita, tenismena Sorana Cîrstea. A fost ocazia cu care relația lor, care la acea dată număra deja doi ani fără să fie asumată public, a devenit vizibilă.

Fiul lui Ion Țiriac practică multe sporturi, însă cel mai mult îi place să meargă în sala de forță. Nu de puține ori își provoacă de aici și frații mai mici care, oricum, și ei sunt firi sportive. Și copiii săi, născuți în timpul căsniciei cu Ileana Lazariuc, sunt pasionați de sport.

Ion Ion Țiriac anunță că pleacă în expediție

Mai are doar o săptămână până ce va pleca în expediția de anul acesta. Ion Ion Țiriac a dezvăluit destinația noii expediții: va pleca la Polul Nord. Iar pentru a face față cu brio condițiilor meteo extreme, are nevoie de antrenamente serioase.  El s-a fotografiat făcând trageri la piept cu 1000 de kilograme în timp ce a anunțat că „săptămâna viitoare” pleacă în expediție la Polul Nord.

Țiriac junior trage greutăți de 1000 kg, antrenament pentru cea mai dificilă expediție din viața sa (Sursa foto: Instagram)

Nu va fi primul din familie care ajunge acolo, dar cu siguranță e primul care are gânduri pașnice. Tatăl său, cunoscutul tenismen Ion Țiriac, a fost și el la Polul Nord, în anul 2013. Dar el a mers la vânătoare. Acesta a relatat amuzat că a găsit, la eschimoși, un poster cu Nadia Comăneci.

Expediția din Himalaya a oficializat relația cu Sorana

Anul trecut, Ion Ion Țiriac a mers în Himalaya, însoțit de logodnica sa. Pentru acea expediție s-a antrenat serios. Obișnuit cu rigoarea, acesta a mărturisit că „fiecare aventură are nevoie de pregătire. (…) eșecul nu va reprezenta o opțiune și nu există planul B”. A urcat cu succes pe Everest ( nu atât cât să îl cucerească, ceea ce nici nu și-a propus), dar a mers însoțit de iubita sa, tenismena Sorana Cîrstea (locul 36 WTA).

În expediția de anul trecut, Ion Ion Țiriac a fost pe Himalaya, în Buthan și apoi în Africa (Sursa foto: Instagram)

După ce au fost în Nepal, cei doi îndrăgostiți au plecat în Buthan, o mică țară aflată la granița cu India. Când toată lumea îi aștepta să se întoarcă acasă, Ion Alexandru Tiriac și Sorana Cârstea au ajuns în Africa unde au început un safari pașnic.

Cu o relație care nu se desfășoară în văzul lumii, nu e de mirare că, deseori, internetul anunță separarea lui Ion Ion Țiriac de logodnica sa, Sorana Cîrstea.

Iubita și logodnica sa, tenismena Sorana Cîrstea, l-a însoțit pe Țiriac junior în expedița de pe Everest și mai departe (Sursa foto: Instagram)

Țiriac jr. și declarația de dragoste

În urmă cu mai puțin de două luni, Țiriac junior i-a făcut Soranei o superbă declarație de dragoste, în miez de noapte, după ce aceasta s-a calificat în sferturile de finală ale US Open 2023.

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele! Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre