Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Unde credeți că și-au conectat Andra și Pepe copiii?

Exclusiv. Unde credeți că și-au conectat Andra și Pepe copiii?
După modelul vedetelor de afară, și vedetele de la noi le-au făcut copiilor conturi de Instagram. Cu puțin noroc și ajutor din partea părinților celebri și cu mulți fani, pot ajunge influenceri care să câștige bani din orice postare, încă dinainte să intre la gimnaziu.

Andra știe să aibă grijă de copiii ei. Eva Măruță are, la 5 ani, cont de Instagram. Probabil nu știe să scrie încă, dar e urmărită de 259.000 de fani, care-i știu toate năstrușniciile, plăcerile și fazele.

Video-urile postate probabil de mama sau de echipa de PR a părinților fac către 150.000 de vizualizări ca nimic. Fetița are și cont de YouTube, unde 146.000 de oameni așteaptă cu sufletul la gură notificările care îi atenționează că s-a mai postat ceva.

David Măruță are cont din 2018

Să nu credeți cumva că fratele ei e mai năpăstuit și că ar fi fost uitat. E drept, a primit contul la un an după sora lui mai mică. Dar știți ce? Poate că nu și-a dorit! David Măruță e și el prezent pe social media. David are 9 ani. Nu stă la fel de bine ca sora lui la capitolul follovers.

Are puțin peste 140 de postări și sub 69.000 de urmăritori.Prima postare: 30 mai 2018. Sora lui a primit instagramul fix un an mai devreme, când era un bondoc în brațele mamei ei, celebra Andra. Ochelaristul super-simpatic (și ceva mai ascultător decât sora sa după cum vedem în video-urile de familie postate de Andra sau Cătălin Măruță ) are zeci de aprecieri la postăriule sale. Pe canalul Youtube are 17.300 de subscriberi.

Finii Pepe și Raluca s-au inspirat de la nași

Finii s-au inspirat de la nași, astfel că fetițele lui Pepe și Raluca Pastramă sunt și ele prezente pe social-media. Nici nu se putea alfel, doar prietena lor cea mai bună are cont. Iar când spunem asta ne referim la Eva Maria Măruță, care e cea mai iubită prietenă a Rosei Alexandra și a Mariei Pascu.


Măruță, exasperat de copii. A vrut să-i lase în câmp

Cum a ajuns Osama Bin Laden pictat într-o biserică ortodoxă. Imagini copleșitoare


Maria, fiica cea mare a cuplului, are 8 ani, împliniți în urmă cu o lună. Este fana absolută a lui Selly, ca atare acesta i-a și adus torul la ziua ei. La profilul ei de Instagram, apare într-o fotografie alături de idolul ei. Maria are doar 1.833 de urmăritori. E drept, constul a fost deschis abia de câteva săptămâni. Mai exact, pe 15 august, la aniversarea fetiței. „De ziua mea, ziua mea, ziua meaaaa, tati și cu mami mi-au făcut cel mai minunat cadou, mi l-au adus pe @selly”, a menționat, super bucuroasă, puștoaica.

Maria dezvăluie că sora ei, deși are numai cinci ani, e partenera ei de joacă preferată, și o alintă „Rosalinda!”, chiar dacă se mai ciondănesc.

Maria chiar a postat un video în care se „duelează” de-a dreptul cu sora ei pentru telefonul cu care să înregistreze un video pentru o postare.

Dacă vă uitați atent la fotografia de mai sus a fetițelor, veți constata cât de mult seamănă Maria cu Raluca, iar cea mică cu Pepe.

Rosa Alexandra e prea mică, consideră Pepe și Raluca. Deși are vâsta Evei Măruță, fetița nu are încă propriul cont de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre