Simona Ionescu / Redactor Șef

EXCLUSIV. Zăvoranca nu cedează în războiul cu „influencerițe mocangiste”. Ce ne-a spus Oana despre ce va urma

EXCLUSIV. Zăvoranca nu cedează în războiul cu „influencerițe mocangiste”. Ce ne-a spus Oana despre ce va urma
Ce părere are Oana Zăvoranu despre „măsurile luate de influencere”? Diva ne-a mărturisit scurt și la obiect, în exclusivitate, care este opinia ei în legătură cu modul în care au ripostat creatoarele de conținut online.

Querida a pornit un „război” împotriva creatorilor de conținut online din România și ia la rost, pe rând, mai multe nume cunoscute pe rețelele de socializare. Acestea s-au simțit insultate de Zăvo și au anunțat că vor să o tragă la răspundere. Prin urmare, Christina ICH, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Oana Roman au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru prejudicierea imaginii, după ce bruneta le-a atacat pe Instagram și YouTube.

Zăvoranca a pornit la război și este de neoprit

Se pare că Zăvo își susține punctul de vedere și nu cedează în „războiul virtual”, în care le trage la răspundere pe creatoarele de conținut online care recomandă diverse produse, fără a avea vreo certificare în acest sens. Ea ne-a arătat că e la curent cu ce a scris Rețete și vedete despre acest conflict, a postat și pe Instagram trebușoara asta, și ne-a spus, ieri, ce va urma după ce a fost amenințată că va fi dată în judecată pentru insulte.

„Oana Zăvoranu a răspuns deja😂 Mi se rupe și mi se-ndoaie că eu am c***e. Fac revoluție și petiție și tot ce e nevoie să le pun la locul lor”, ne-a spus diva în exclusivitate.

Emisiunea Oana Zăvoranu, despre „influencerițe mocangiste”

Oana Zăvoranu continuă cu atacurile la adresa influencerilor, și pe pagina ei de Instagram, dar și în noua emisiune lansată pe YouTube, acolo unde amenință că urmează să apară mai multe videoclipuri despre „influencerițe mocangiste”.

„Potole-vous, nebunelor! V-ați speriat? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Nu sunteți voi alea care influențează vieți, șmecherele, bazatele? Hai să vă văd acum! Că dacă nu v-a plăcut pe caterincă, vă iau pe serioase! Mocangistelor, luați cu lămâie și fiți atente aici! Că abia m-am apucat! Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”, a spus Oana Zăvoranu.

Deocamdată, niciuna dintre persoanele vizate de Oana Zăvoranu nu i-a mai răspuns public. În lumea showbizului se vorbește că aceste vedete pregătesc deja cu un avocat acțiunea pentru instanță împotriva Queridei.

Știința ne învață cum să oferim cadouri bune. Informați-vă pentru că se apropie Crăciunul!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre