Simona Ionescu / Redactor Șef

Figurile lui Dorian Popa te vor lăsa mut. Nici milionarii nu au asemenea pretenții excentrice

Figurile lui Dorian Popa te vor lăsa mut. Nici milionarii nu au asemenea pretenții excentrice
Viața lui Dorian Popa este mereu pusă pe tapet, în special de el deoarece asta îi aduce un venit substanțial. Cei care pun la îndoială stilul său excentric, cum că ar face-o doar pentru vizualizări, se înșeală. Influencerul are câteva fixuri costisitoare care îi uimesc chiar și pe cei extrem de bogați.

Recent, Dorian Popa a fost implicat în două scandaluri majore. Primul, asocierea cu un afacerist țepar, iar al doilea, conducerea sub influența substanțelor interzise. Influencerul a fost testat cu aparatul drugtest în trafic și a ieșit pozitiv pentru consum de cannabis. Acesta a susținut în fața polițiștilor că a inhalat marijuana în mod accidental, stând lângă persoane care fumau „iarbă”, însă analizele de la INML au arătat fără dubiu că Popa a consumat în mod direct.

După câteva zile, celebrul youtuber a făcut o declarație publică în care a recunoscut tot și și-a cerut iertare.

Ce e mai șocant, consumul de iarbă sau consumul de curent?

Dacă ultimul incident vi s-a părut „de necrezut”, iată că Dorian Popa are și alte obiceiuri care vă vor surprinde – cel puțin.

Unul dintre ele este felul în care își „răsfață” mașinile de lux. În garajul casei sale, musculosul și-a montat aparate de aer condiționat care stau pornite mereu pentru a menține mașinile reci vara și calde iarna.

„Dau drumul la aerul condiționat în garaj și las deschis portbagajul pentru a intra răcoarea în mașină”, a mărturisit chiar el. Limuzinele sale sunt dotate cu tot felul de display-uri și cu piei care mai de care mai pretențioase, iar temperaturile prea ridicate sau prea scăzute le pot afecta în mod negativ.

Dorian Popa își menține astfel mașinile noi-nouțe, dar se gândește și la confortul său. Totodată, în lumina ultimelor evenimente, influencerul ar putea să rămână fără permis timp de doi ani – timp în care probabil că AC-ul va funcționa continuu, încărcând considerabil factura de electricitate.

„Hâț cu bună dimineața… Am greșit”

„Îmi pare rău că am dat un exemplu negativ”, a spus Dorian Popa în confesiunea sa de pe vlog.

„Ieșisem de la duș, eram în halat pentru că am mers doar câteva sute de metri, până la magazin”, a mai explicat Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre