Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an. Ce obiecte a ales la tăierea de moț

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an. Ce obiecte a ales la tăierea de moț
Lia, fiica Danei Rogoz, a împlinit 1 an și a fost serbată de către părinții ei. Micuța a ales și cele trei obiecte de pe tăviță la tăierea de moț.

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an, iar mama sa i-a făcut o petrecere pe cinste, la care a luat parte și Adela Popescu. Dana Rogoz a pus totul pe Instagram. Dana Rogoz și fiica ei Lia au fost plecate o vreme din țară, căci actrița a avut un proiect în Slovacia, alături de Pavel Bartoș. În timp ce fiul ei a rămas acasă cu tatăl lui, micuța Lia și-a însoțit mama. 

„Azi zbor din nou cu Lia spre Slovacia, pentru încheierea filmărilor pentru lungmetrajul început anul trecut, în decembrie, și pentru care am filmat inclusiv în ianuarie – februarie anul acesta.Am fost plecate mai mult de o lună de zile amandouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete”, scria Dana luna trecută. 

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an. A avut magician și a ales obiectele preferate de pe tăviță 

Zilele trecute Lia a împlinit 1 an, părinții ei au serbat-o cum se cuvine. Deși nu au putut face o petrecere mare, din cauza restricțiilor privind pandemia, asta nu înseamnă că micuța nu a fost sărbătorită cum se cuvine. „Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puțin, până când interdicția pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile ca în povesti! Iubita mea! Hai că ne apucăm să umflam baloane”, a anunțat Dana. 

De asemenea, la petrecere au fost prezenți Adela Popescu, dar și magicianul Magitot, care a fost invitat pentru Vlad, fiul Danei. Asta ca să nu se simtă neglijat, cât bebelușa era în centrul atenției. „Știam că Lia va fi în centrul atenției de ziua ei, așa că i-am făcut surpriză lui Vlad și l-am invitat pe  @magitot la noi. Îl cunosc pe Marius de 17 ani, fiind colegi de facultate, de când nu era magician, dar era un prieten magic”, a mai dezvăluit actrița. 

Cât despre turtă, aceasta se pare că a fost ruptă într-un final, căci Dana a anunțat ce obiecte a luat fiica ei de pe tăviță. „Micuța mea a ales ieri de pe tăviță parfumul, rigla și o pensulă, pe care chiar Vlad o așezase înainte, fară ca ea să știe. Deci, ce ziceți de viitorul ei?  Ce profesie anunță aceste alegeri?”, a încheiat Dana Rogoz. 

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre