Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Marcel Pavel s-a transformat în prințesă. Iată cum arată Iuvenalia la 7 ani

Fiica lui Marcel Pavel s-a transformat în prințesă. Iată cum arată Iuvenalia la 7 ani
Iuvenalia are șapte ani și deja e domnișoară în toată regula. Fiica lui Marcel Pavel s-a transformat în prințesă, iar tatăl ei se mândrește cu ea. 

La cei șapte ani ai săi, Iuvenalia este o tânără sclipitoare și talentată. Micuța este singura din familie care a învățat limba rusă de la mama ei, fostă balerină în Moscova, ceilalți doi copii ai cuplului nefiind interesați de această limbă. Mai mult decât atât, aceasta îi calcă pe urme lui Marcel Pavel în ceea ce privește talentul muzical. De asemenea, studiază la liceul “George Enescu” și este pasionată de pian. Recent, fiica lui Marcel Pavel s-a transformat în prințesă, iar tatăl ei celebru a urcat imaginile pe Instagram. 

Ca un adevărat adult, Iuvenalia a început să aibă grijă de tatăl ei și de bunăstarea lui. Recent, micuța a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că Marcel este la dietă, iar ea îl supraveghează atent. „Să vă spun ceva. El face gimnastică și eu trebuie să-l controlez, că e la dietă (…) O să fac tot ce se poate ca să slăbească, că nu mai pot să-l văd cu burta mare”, a dezvăluit tânăra. 

Fiica lui Marcel Pavel, rochie de prințesă superbă pe Instagram. Marcel Pavel laudă apariția 

În cea mai recentă imagine postată pe contul de socializare al cântărețului, Iuvanalia apare într-o ipostază care a stârnit comentarii apreciative. Micuța arată ca o adevărată prințesă, îmbrăcată într-o rochie mov, cu voal în partea de jos și dantelă în partea de sus. Iuvenalia își privește tatăl cu un aer princiar, semn că știe deja câteva lucruri despre cum trebuie să pozezi bine. 

Marcel Pavel a lăsat și o descriere la poză, care relevă cât de mândru este de fiica sa. „Yuvenalia prezintă moda…Little Princess” (n.r. mica prințesă), a fost mesajul cântărețului, urmat de o serie de emoji-uri cu inimioare. „Ce prințesă!!! Și ce rochiță!!! Tati, pregătește-ți pușca”, a sesizat un internaut, referindu-se la faptul că, în câțiva ani, băieții vor roi la ușa lui Marcel. Și pe bună dreptate, căci Iuvenalia se transformă într-o tânără deosebită. 

Foto: Instagram

Zvonurile încep să prindă alt contur. Pleacă Răzvan și Dani de la Antena 1?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre