Zvonurile încep să prindă alt contur. Pleacă Răzvan și Dani de la Antena 1?

Zvonurile încep să prindă alt contur. Pleacă Răzvan și Dani de la Antena 1?
După aproape 20 de ani de matinal în direct la Antena 1, brandul „Răzvan și Dani” a ajuns cunoscut și iubit de publicul larg. În spatele veseliei zilnice din platou se pare că  există o serie de nemulțumiri.

Până la urmă pleacă Răzvan și Dani de la Antena 1? Zvonurile încep să prindă alt contur. Mai întâi s-a auzit că prezența lui Răzvan Simion în emisiune ar putea deveni de domeniul trecutului.

Se pare că Răzvan Simion e obosit după atâția ani în care s-a trezit aproape zilnic la 5 dimineața, pentru a ajunge la emisiune. În plus, sunt zvonuri că prezentatorul ar avea și niște probleme de sănătate cauzate de stres, dar în sensul acesta nu se cunosc detalii. Pe de altă parte, relația cu noua sa iubită intră într-o etapă mai asumată. E posibil ca acesta să vrea să îi poată aloca mai mult timp.

Invitat zilele trecute la podcastul lui Bobonete de la Pro TV, Răzvan Simion a mărturisit că este obosit.  Și că se gândește la o pauză. Conform unor surse citate de presă la momentul respectiv, fostul iubit al Lidiei Buble ar fi cerut o pauză încă de anul trecut pe fond de oboseală. Însă șefii nu i-au acordat concediul prelungit mult dorit.

Pleacă Răzvan și Dani de la Antena 1?

Ultima noutate care vine să zguduie celebrul matinal e că și Dani Oțil e surmenat și că ar vrea să-și ia concediu paternal vreo 2 ani. Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, așteaptă primul lor copil. Mai sunt patru luni până când își vor ține în brațe copilul. Deja Oțil se pregătește temeinic pentru rolul vieții lui, acela de tată. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu este conștient că un copil e o mare responsabilitate.Tocmai acesta a fost și subiectul discuției din cadrul emisiunii.

Răzvan Simion cât și Dani Oțil și-au făcut o oarecare previziune legată de cum va arăta viața după ce prezentatorul tv va deveni tătic. Inițiativa a pornit de la Răzvan. Acesta  și-a imaginat cum ar fi primii ani din viața copilului în cazul în care Dani nu va fi acolo să-i schimbe scutecele.

Gabriela Prisăcariu arată cât de mare i-a crescut burtica

Dani Oțil a dus discuția la alt nivel, și a spus că va pleca de la „Netza”, relatează Voxbiz. „Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus că după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?”, a spus Dani Oțil. Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici”, a continuat Răzvan Simion, amuzat.

Sursa foto: Instagram

Ellen DeGeneres dă o veste șoc: „Nu mai e o provocare”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre