Simona Ionescu / Redactor Șef

Final de telenovelă: Reghecampf a semnat cu U Craiova, divorțul e un vis urât, Anamaria bea șampanie scumpă în Dubai

Final de telenovelă: Reghecampf a semnat cu U Craiova, divorțul e un vis urât, Anamaria bea șampanie scumpă în Dubai
Curând-curând se liniștesc apele în familia Reghecampf-Prodan. Fiecare dintre cei implicați au câștigat câte ceva din scandalul mediatic, așa că viața poate reveni în matca ei aurită.

Motivul pentru care cred că telenovela „Divorțul lui Reghe și Ana” se apropie de final are la bază niște informații din mediul fotbalistic, acolo unde se cam știe cum și de ce a izbucnit acest scandal. Toți protagoniștii, inclusiv clanul Becali și-au luat porția de victorie.

Nu știm când au fost făcute pozele cu Reghecampf în Grecia, lângă care s-a scris că a plecat acolo cu amanta cu care o înșeală pe Anamaria Prodan. Știm, însă, că atunci când au apărut, Laurențiu Reghecampf se afla în tribunele „Arenei Naţionale“, aproape de Gigi Becali, loc de unde a urmărit partida FCSB-U Craiova. A asistat la înfrângerea rușinoasă a oltenilor  care au marcat o dată și au încasat 4 goluri.

După meci, boșii fotbalului s-au retras ca băieții, la o vorbă descântată. Iar ieri, Reghe a semnat contract cu Mihai Rotaru pentru a antrena CS U Craiova.

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor, iar contractul e valabil timp de 2 ani.

S-a anunțat că azi va conduce primul antrenament. E o victorie mare pentru „năbădăiosul” soț al Prodancei, rămas fără job după ce arabii nu l-au mai vrut. După 4 ani revine în Liga I românească, iar suma cu care va fi plătit se aude că e destul de mărișoară.

Presupusa amantă a lui Reghe va fi doar o amintire a telenovelei, dar fosta manechină, fosta asistentă, fosta…, fosta…, fosta amantă a rămas măcar cu ceva notorietate, dacă nu cu altceva. Nu-i de colo, totuși să fii surogat de Anamaria Prodan, ba și să contribui la liniștirea „bestiei” din impresariatul fotbalistic! La Poliție și acum se râde de chestia cu interlopii care au venit să se dea în gât că au fost puși de Prodanca să o bată pe ibovnică.

Anamaria Prodan a deschis șampania în Dubai, l-a sunat pe „iubi” și l-a felicitat pentru noul job. A dat-o naibii pe amantă fiindcă ea a spus presei că Reghe a fost în Grecia cu băiatul lor, ca să se roage. Apoi s-a mai bucurat o dată ascultând motorul noului Lambourghini sau Ferrari, oricum un bolid de lux, care toarce, toarce… un fir ca-ntr-o telenovelă. E fericită, deși sigur a înțeles că a fost redusă la tăcere în acea lume a bărbaților în care se declara cea mai puternică. „Laur” nu va divorța.

Dana Budeanu devine nora lui Viorel Hrebenciuc? Andrei a convins-o că nu e „fătălău”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre