Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Michael Jackson vorbește despre tatăl său. Ce spune despre fanele acestuia

Fiul lui Michael Jackson vorbește despre tatăl său. Ce spune despre fanele acestuia
Într-un interviu rar, acordat săptămâna aceasta, fiul lui Michael Jackson vorbește despre regretatul său tată. Prince s-a destăinuit inclusiv în legătură cu fanele lui Michael, care erau intense pe vremea aceea.

Prince Jackson, pe numele său complet Michael Joseph Jackson Jr., are 23 de ani și este fiul lui Michael Jackson făcut cu Debbie Rowe. Tânărul a încercat să fie o prezență destul de discretă, spre deosebire de sora lui, Paris. Însă nu i-a ieșit prea bine, căci celebritatea tatălui său l-a prins din urmă și pe el. Într-un interviu rar, fiul lui Michael Jackson a vorbit despre tatăl său. De asemenea, a dezvăluit cum privea celebritatea lui Michael. 

Prince este cel mai mare dintre cei copii ai star-ului și are 24 de ani. Este urmat de Paris (22 de ani) și de Blanket (19 ani). În anul 2009, când a murit Michael Jackson, el avea 12 ani. Dar își amintește multe lucruri din vremea copilăriei sale lângă îndrăgitul star pop.

La un moment dat, tânărul spunea că a învățat nenumărate lecții de la tatăl său, însă una în mod special i-a rămas în cap. „În momentul în care te oprești din învățat, începi să mori puțin câte puțin”, obișnuia Michael să-i spună fiului său. 

Fiul lui Michael Jackson, interviu rar. Ce zice de fanele tatălui său

În interviul recent acordat Fox Soul, Prince a povestit cum era pe vremea când tatăl său era pe culmea gloriei. Acesta a povestit că i se părea ciudat să vadă cum reacționează oamenii la prezența lui Michael. „Am văzut că oamenii ne urmăreau. Oamenii voiau pur și simplu să întindă mâna și să-mi atingă tatăl”, a povestit Prince. 

Totuși, tânărul și-a dat seama care este gradul real de popularitate al tatălui său abia pe la 10-11 ani, în momentul în care a văzut o casetă video cu un concert al lui Jackson. „Erau oamenii în public care leșinau și l-am întrebat de ce leșină oamenii în prezența lui? Că eu îl văd mereu și nu leșin. Oamenii chiar îl iubeau pe tatăl meu”, a spus tânărul Prince. 

Fiul lui Michael Jackson a vorbit și despre responsabilitatea pe care simte că o are față de ceea ce este: „Sunt foarte mândru să împărtășesc același nume ca și tatăl meu, dar împărtășind un nume atât de puternic există … Nu vreau să spun presiune, dar există această moștenire pe care tatăl meu a muncit foarte mult să o construiască și să o mențină și simt că este responsabilitatea mea să duc mai departe tot ceea ce mi s-a dat. Vreau doar să extind moștenirea respectivă”, a încheiat Prince Jackson.

Foto: Facebook

Cât de ocupată e Gina Pistol în postura de mamă. Primele declarații după ce a născut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre