Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Dumitrescu s-a săturat de lux și vrea la capre. Bucătarul speră să dea lovitura

Florin Dumitrescu s-a săturat de lux și vrea la capre. Bucătarul speră să dea lovitura
Chef Florin Dumitrescu e pus pe fapte mari. Vrea să devină afacerist și stăpân de capre. Ce plan a pus la cale bucătarul.

Florin Dumitrescu se pregătește pentru momentul în care va trebui să lase casa fetelor sale. Viitorul sună bine pentru simpaticul bucătar.

Chef Florin Dumitrescu se pregătește încă de acum pentru perioada în care fetele vor crește mari, iar el și soția vor trebui să le lase să-și trăiască viața. Bucătarul a decis să se mute la țară și a demarat și investiția. În plus, intenționează să deschidă și un restaurant.

„Un singur sezon de MasterChef pe an cumva ne permite să avem și libertatea de a face alte lucruri”

„Vreau să-mi iau placa să mă duc pe munte, să stau cât se poate de mult. Vreau să mă mut la țară, vreau să am foarte multe planuri cu timpul meu liber. E mult mai bine acum.

Un singur sezon de MasterChef pe an cumva ne permite să avem și libertatea de a face alte lucruri. Mi-aș dori să-mi deschid și un restaurant. Aș vrea să am mai mult timp la dispoziție pentru mine”, a declarat Florin Dumitrescu pentru o publicație.

„Vreau să-mi iau și capre și găini

Florin Dumitrescu s-a săturat de lux și vrea la capre. Bucătarul speră să dea lovitura
Florin Dumitrescu și soția vor să se mute la țară

Bucătarul a mărturisit că în acest moment așteaptă branșamentele, iar când va veni momentul plănuiește să uite total de viața de oraș și să înceapă să crească animale și să cultive legume.

„Vreau să-mi iau capre, vreau să-mi iau găini, vreau să-mi iau cutii să pot să-mi fac niște grădini de legume. Adică cred că scopul meu cumva e să mă întorc într-o sustenabilitate reală și am de învățat și studiez treaba asta. Nu mă pricep atât de bine, știu să gătesc, dar nu știu să cresc. Și mi-aș deschide cumva orizontul ăsta”, a mai spus bucătarul.

În ceea ce o privește pe soția sa, Dumitrescu spune că nu a întâmpinat dificultăți, pentru că cei doi fac o echipă foarte bună și nu au niciodată discuții în contradictoriu. „Ne place să ne știm în siguranță și atunci e mai simplu”, a mărturisit bucătarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri