Florin Piersic Jr. are cu ce se mândri. Uite ce familie frumoasă are actorul!

Florin Piersic Jr. are cu ce se mândri. Uite ce familie frumoasă are actorul!
Fiul marelui Florin Piersic are numai motive de mândrie. Are o familie frumoasă, de care se bucură fără să o afișeze prea des. Iată imagini rare cu cei care-l fac fericit pe Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. trăiește de câțiva ani buni o poveste de iubire cu jurnalista Andreea Cipcă. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani, pe nume Sasha. Fiul marelui actor este destul de zgârcit în ceea ce privește împărtășirea imaginilor din familia sa cu fanii de pe rețelele sociale. Din când în când însă, se întâmplă să arate un pic din viața sa frumoasă de tătic împlinit. 

Recent, iubita actorului a urcat pe rețelele sociale o serie de imagini care arată cât de mult a crescut micuțul Sasha. Dar și cât de bine seamănă cu tatăl și bunicul său. Florin Piersic și Andreea au apărut împreună în public de puține ori, în special în perioada în care tânăra era însărcinată. 

Florin Piersic Jr. are cu ce se mândri. Fiul său seamănă cu el și tatăl său 

Andreea Cipcă, iubita actorului și mama lui Sasha, a urcat pe contul de Instagram imagini cu fiul său în diverse ipostaze, iar asemănarea cu bunicul și tatăl său este incredibilă. Micuțul are părul blond, puțin lung, ceea ce întărește și mai mult asemănarea. 

Într-una dintre imagini, Sasha aleargă fericit, probabil spre mama lui care i-a făcut poza. Pantalonii săi sunt murdari de praf, ceea ce demonstrează că are parte de o copilărie fericită și se joacă oriunde își dorește el. Căci acestea sunt semnele copilăriei, hainele murdare după o sesiune de joacă în natură. În 2019, actorul a făcut o surpriză tuturor fanilor când a urcat pe scenă alături de fiul său, la Festivalul Internațional Sibiu, unde a primit premiul „Virgil Flonda”.

Florin Piersic Jr. mai are o fiică pe nume Sonia, din relația cu actrița Dorina Chiriac. Sonia are acum 14 ani. Florin Piersic mai are doi nepoți și din partea celuilalt fiu al său, Daniel, căsătorit cu Anna Szeleș, fiind vorba despre Mark Cristian (12 ani) și încă un băiețel de 9 ani și jumătate. Ei trăiesc, însă, în Ungaria, iar bunicul Florin Piersic îi vede rar.

Foto: Instagram

Radu Duda, o poveste de dragoste ca în basmele cu prințese

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre